Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rebel Wilson prisipažino nekaltybę praradusi 35-erių: atskleidė, su kuriuo aktoriumi tai įvyko

Garsi aktorė, prodiuserė Rebel Wilson (44) prisipažino, kada prarado nekaltybę – tai įvyko, kai jai buvo 35-eri. Ji taip pat atskleidė vardą žmogaus, su kuriuo tai įvyko.
Rebel Wilson
Rebel Wilson / Vida Press nuotr.

Rebel Wilson savo naujuose memuaruose „Rebel Rising“ pažėrė pikantiškų dalyvių, pavyzdžiui, atskleidė aktoriaus, su kuriuo būdama 35-erių prarado nekaltybę, vardą, rašo „People“.

Vida Press nuotr./Rebel Wilson
Vida Press nuotr./Rebel Wilson

Moteris prisipažino, kad tai įvyko su jos dabar jau buvusiu mylimuoju – aktoriumi Mickey Goochu jaunesniuoju.

„Mickey, žinau, kad tau tai gali būti naujiena, jei tai skaitai, bet taip, aš praradau nekaltybę su tavimi“, – atskleidė R.Wilson.

Aktorė teigė, kad jiedu susitikinėjo šešis mėnesius, o juos supažindino kolegė iš „Pitch Perfect“ („Aukšta klasė“) filmų serijos Hana Mae Lee.

Rebel prisiminė, kad M.Goochas jaunesnysis jos gyvenime atsirado po to, kai ji suprato, kad „gyvenimas yra trumpas“, mat motinai buvo diagnozuotas vėžys.

„Nenorėjau gyventi nepatyrusi sekso. Nepatyrusi meilės. Išleidau į visatą mintį, kad pagaliau esu pasiruošusi. Ketinau tiesiog tai padaryti“, – memuaruose rašė R.Wilson.

Vida Press nuotr./Rebel Wilson
Vida Press nuotr./Rebel Wilson

Komikė prisiminė, kad ruošdamasi šiam momentui „išbandė vibratorių“ ir žiūrėjo „keletą pornografinių filmų“. Anot R.Wilson, nekaltybę ji prarado viešbutyje, tuo laikotarpiu, kai ji filmavosi juostoje „How to Be Single“ („Gidas vienišiams“).

„Ir tada tai tiesiog įvyksta, – prisiminė R.Wilson. – Pagaliau užsiimu seksu. Ir manau, kad pirmą kartą gyvenime į mano kūną patenka tų nuostabių sekso cheminių medžiagų, kurios iš tikrųjų mane su juo susieja. Sveriu beveik daugiausia, kiek esu svėrusi, bet šis nuostabus vyrukas manęs geidžia. Tai nuostabus jausmas.“

Vida Press nuotr./Rebel Wilson
Vida Press nuotr./Rebel Wilson

Tiesa, nors R.Wilson apibūdino M.Goochą jaunesnįjį kaip žmogų, kuris leido jai jaustis „mylimai ir geidžiamai“, aktorė teigė po „pirmosios didelės kelionės kartu“ supratusi, kad „santykiai nesusiklostys“.

Tuo metu leidiniui „The New York Times“ moteris atskleidė, kad M.Goochas jaunesnysis buvo pirmasis žmogus, perskaitęs memuarus, ir patikino gerbėjus, kad „jis žino“, jog ji prarado nekaltybę su juo.

O duodama interviu „People“ R.Wilson pasidalijo savo sprendimo atskleisti minėtą informaciją priežastimi – aktorė tikisi, kad taip parodys jauniems žmonėms, jog „ne visi turi prarasti nekaltybę būdami paaugliai“.

„Žmonės gali palaukti, kol bus pasiruošę, arba palaukti, kol labiau subręs. Ir manau, kad tai galėtų būti pozityvi žinutė. Akivaizdu, kad nebūtina laukti, kol jums bus 30-imt, kaip mano atveju, bet būdamas jaunas žmogus neturėtumėte jausti ir spaudimo“, – sakė Rebel.

Vida Press nuotr./Ramona Agruma, Rebel Wilson
Vida Press nuotr./Ramona Agruma, Rebel Wilson

Žmonės.lt primena, kad aktorė yra susižadėjusi su mylimąja Ramona Agruma.

2022 metų lapkritį surogatinė motina R.Wilson pagimdė pirmąjį vaiką – mergaitę Royce Lillian.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius