Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Renee Zellweger – smūgis į paširdžius

Naujasis garsiosios „Bridžitos Džouns dienoraščio“ aktorės Renee Zellweger mylimasis Bradley Cooperis paprašė daugiau erdvės.
Renee Zellweger
Renee Zellweger / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Įprastai Holivudo garsenybės viešai su mylimaisiais pasirodo tik tuomet, kai santykiai rimti. R.Zellweger ir seksualusis aktorius B.Cooperis romantiškai vaikštinėjo Paryžiuje dar birželį, vėliau dar ne kartą buvo pasirodę kartu. Tačiau dabar 34-erių aktorius nutarė, kad dar nėra pasiruošęs rimtiems santykiams.

40 metų R.Zellweger jau senokai pagarsėjusi nesėkmingais romanais, tad bulvarinė spauda džiūgavo, kai pavyko ją užfiksuoti su nauju mylimuoju. 2010-aisiais pasirodysiančiame filme „A komanda“ vaidinantis B.Cooperis, pasak dailymail.co.uk šaltinių, R.Zellweger pasakė kol kas negalintis atsisakyti viengungio gyvenimo.

Tiesa, tuo pat metu jis vis artimiau bičiuliaujasi su Holivudo prodiusere Holly Wiersma. „Bradley patinka būti karšta, seksualia ir sėkminga kino žvaigžde. Jis pasakė Renee, kad nori erdvės, bet tuo pačiu flirtuoja su Holly“, – tikino šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius