Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Reperis Seanas Combsas po dešimtmetį trukusios draugystės išsiskyrė su Cassie

Garsusis reperis Seanas Combsas (48 m.) ir ilgametė jo mylimoji dainininkė Cassie (32 m.) pasuko skirtingais keliais. Pora kartu praleido 10 metų, o šiandien Diddy, kaip pranešama, jau turi naują gerokai jaunesnę draugę.
Cassie ir Seanas Combsas
Cassie ir Seanas Combsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „E! News“, muzikos magnatas su dainininke išsiskyrė dar prieš kelis mėnesius, tačiau šis faktas į dienos šviesą išlindo tik dabar.

„Sprendimas skirtis buvo abipusis ir jie išliko draugais, – portalui „People“ sakė šaltinis. – Cassie žada susikoncentruoti ties savo muzika ir aktorės karjera.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cassie ir Seanas Combsas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cassie ir Seanas Combsas

Kad skyrybų būta išties draugiškų, liudija ir faktas, kad prieš kelias savaites Seanas Combsas ir Cassie buvo pastebėti kartu pietaujantys viename Los Andželo restorane.

Tačiau jie abu jau palikę šiuos santykius už nugaros, o Seanas Combsas jau siejamas su 26-erių manekene Jocelyn Chew. Su šia mergina reperis pastaruoju metu pastebimas gana dažnai.

Kartu pora praleido daugiau kaip dešimt metų. Jiedu susipažino, kai Cassie pasirašė sutartį su Seano Combso įrašų kompanija. Kalbos, kad juodu sieja kur kas daugiau nei vien tik darbiniai santykiai, sklisti pradėjo dar 2007 metais, tačiau kad iš tiesų yra pora, jie patvirtino tik 2012-aisiais.

Seanas Combsas patenka į pačių turtingiausių šou verslo žmonių dešimtuką – 2016 metų duomenimis, jo turtas siekė net 780 mln. JAV dolerių.

Jis – ne tik reperis, bet ir muzikos magnatas: jam priklauso „Bad Boy Entertainment Group“ grupė, po kurios sparneliu įkurta ir įrašų kompanija „Bad Boy Records“. Šioje kompanijoje reperis vystė savo paties muzikinę karjerą ir ėmėsi globoti kitus atlikėjus. Jo įrašų kompanija suprodiusavo 38 platininiais tapusius albumus ir iš viso pardavė per 400 mln. įrašų kopijų. Reperiui taip pat priklauso vyriškų drabužių linija „Sean John“, muzikos kanalai „Revolt TV“ ir „Media“, jis taip pat yra ir degtinės „Ciroc“ bendrasavininkis.

„Scanpix“/AP nuotr./Seanas Combsas
„Scanpix“/AP nuotr./Seanas Combsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius