Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Režisierius Jamesas Cameronas patvirtino, kad kitais metais pradės filmuoti iš karto tris „Įsikūnijimo“ tęsinius

Režisierius Jamesas Cameronas pranešė, kad bus kuriami dar trys „Įsikūnijimo“ (org. „Avatar“) tęsiniai, o pirmieji filmavimo darbai prasidės kitąmet.
Filmas „Įsikūnijimas“
Filmas „Įsikūnijimas“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Režisierius Jamesas Cameronas
Režisierius Jamesas Cameronas

„Kurdamas tęsinį supratau, kad „Įsikūnijimo“ pasaulis, istorija ir personažai tampa kur kas ryškesni nei aš tikėjausi, ir supratau, kad dviejų filmų neužteks pavaizduoti ekrane viską, ką norėčiau“, – sakė režisierius.

Vienam pačiam greitai sukurti scenarijų dar trims filmams yra kiek per sunki užduotis, taigi į pagalbą 58-erių „Titaniko“ (org. „Titanic“) režisierius pasitelkė dar keturis scenarijaus autorius: Joshą Friedmaną, Shane'ą Salerno, Ricką Jaffą ir Amandą Silver.

Jamesas Cameronas žada visus tris tęsinius kurti tuo pačiu metu, o kino ekranuose pirmasis tęsinys pasirodys 2016-aisiais.

Kino kompanijos „20th Century Fox“ vadovas Jimas Gianopoulos teigė, kad „Įsikūnijimo“ tęsiniai šiuo metu yra pats svarbiausias kompanijos projektas.

Anksčiau Jamesas Cameronas yra užsiminęs, kad iki karjeros pabaigos nebeplanuoja kurti jokių kitų filmų, tik „Įsikūnijimo“ tęsinius.

2009-aisiais pasirodžiusi pirmoji „Įsikūnijimo“ dalis pelnė tris „Oskaro“ statulėles ir dar šešiose kategorijose buvo nominuotas šiam apdovanojimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius