Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Riesto užpakaliuko savininkė Jena Selter tapo interneto sensacija

Kim Kardashian apvalus užpakaliukas nebėra pats populiariausias pasualyje. Šiuo metu daugiau nei milijonas žmonių eina iš proto dėl niujorkietės Jenos Selter riesto užpakaliuko. 20-metė tapo interneto sensacija, kuomet „Instagram“ paskyroje pradėjo dalintis savo ištreniruoto kūno nuotraukomis.
Jen Selter
Jen Selter / „Instagram“ nuotr.

Jena socialiniame tinkle turi 1,4 mln. gerbėjų, su kuriais ji dalijasi nuotraukomis iš sporto salės ir kasdieninio gyvenimo. „Mane atpažįsta žmonės“, – dienraščiui „New York Post“ kalbėjo J.Selter, tarp kurios gerbėjų yra tokios žvaigždės kaip Rihanna ir Amar‘as Stoudemire‘as.

„Aš nebesportuoju viešuose sporto klubuose, nes kiekvieną kartą sulaukiu perdėto dėmesio, kai į juos užsuku. Beveik niekada nesidaliju nuotraukomis, kuriose aiškiai matomas mano veidas. Dažniausiai įamžinu tik savo kūną“, – pasakojo mergina, kuri pripažinimo sulaukė viešindama asmenines nuotraukas.

J.Selter socialiniame tinkle užsisiregistravo 2012 metų kovą ir nuo to laiko dalijosi nuotraukomis, kuriuose ji vilki sportinę aprangą ar apatinius. Jena teigė, kad niekada neįkeltų nuotraukos, kurioje ji yra visiškai apsinuoginusi.

„Yra skirtumas tarp pornografijos ir sportinį kostiumą ar bikiniu dėvinčios merginos nuotraukų. Dažniausiai aš vilkiu jogai skirtas tampres. Žinau, kad tokios tamprės pabrėžia mano iškilumus, tačiau esu mačiusi daug blogiau. Jei tai motyvuoja kitus nesėdėti namie ir eiti sportuoti, tai kodėl gi ne“, – klausė Jena.

„Instagram“ nuotr./Jen Selter
„Instagram“ nuotr./Jen Selter

J.Selter metė darbą sporto klube, kai jos paskyrą sulaukė pusės milijono gerbėjų. Nuo to laiko mergina tapo itin populiari virtualioje erdvėje ir pasirašė bendradarbiavimo sutartis su geriamą vandenį prekiaujančia įmone NY20  ir papildus gaminančią kompanija „Game Plan Nutrition“.

„Aš įkvepiu žmones visame pasaulyje ir man malonu stebėti, kaip transformuojasi mano kūnas. Didžiausia mano motyvacija – matyti pokyčius“, – teigė ji.

Paklausta apie tai, kad daugelis mano jos užpakaliuką esant netikru ir pakoreguotu plastikos chirurgų, Jena tik nusijuokė: „Esu mačiusi dirbtinių užpakaliukų ir jie tikrai atrodo neblogai. Tačiau jie neprilygsta manajam. Niekada netobulinau savo kūno, apart to karto, kai būdama paauglė pasidariau nosies plastinę operaciją. Viskas yra natūralu, todėl bet kas, turėdamas užsispyrimo ir valios, gali turėti tokį kūną kaip aš.“

„Instagram“ nuotr./Jen Selter
„Instagram“ nuotr./Jen Selter

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius