Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihannai ieškinį pateikė kaimynas

Los Andžele greta popatlikėjos Rihannos gyvenantis Christianas Moelleris pateikė ieškinį dainininkei ir namo, kurį ji nuomojasi, savininkui. Vyras apkaltino 21 metų Rihanną ir namo nuomotoją privatumo pažeidimais, trukdymu, sukčiavimu ir neteisėtu jo valdų peržengimu, pranešė Tmz.com.
Rihanna per Grammy ceremoniją
Rihanna / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Ch.Moelleris pareigūnams tvirtino, kad Rihannos svečiai nuolat važinėja per jo kiemą, kad galėtų pasiekti jos mašinų stovėjimo aikštelę, arba tiesiog palieka automobilius jo valdose.

Ieškovas siekia viešai nenurodomos sumos už padarytą žalą, padengti teisines išlaidas ir gauti raštą, neleidžiantį svetimiems automobiliams važinėti per jo kiemą.

Rihanna į ieškinį viešai nereagavo. Galbūt dėl to, kad šiuo metu turi kitą bėdą. Internete platinamas pranešimas, esą čia pasklido 13 sekundžių vaizdo medžiaga su besimylinčia atlikėja. Rihannai nedelsiant teko kreiptis į advokatus, kad šie pareikalautų, jog intymaus turinio informacija būtų išimta iš virtualios erdvės. Kad vaizdo medžiagoje užfiksuota Rihanna, patvirtinimo nėra, tačiau spėjama, jog ji galėjo nusifilmuoti su buvusiu mylimuoju Chrisu Brownu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius