-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rihannos gimdymas taps ypatingu įvykiu: svečiams – SPA procedūros ir vakarėlis

Dainininkė, verslininkė Rihanna jau visai netrukus taps mama. O kūdikio atėjimui į pasaulį atlikėja su mylimuoju reperiu A$AP Rocky ruošiasi ypatingai. Pirmagimio gimimo proga būsimi tėvai numatė prabangų vakarėlį paplūdimyje ir SPA procedūras šeimai bei draugams.
A$AP Rocky, Rihanna
A$AP Rocky, Rihanna / „Scanpix“ nuotr.

Greitu metu gimdyti besiruošianti Rihanna atskleidė, kad tai planuoja daryti savo 17 milijonų svarų sterlingų vertės dvare Barbadose, o po viso to ketina surengti prabangų vakarėlį šeimai ir draugams, rašo mirror.co.uk.

Garsi dainininkė teigia, jog jos gimdymą prižiūrės geriausia draugė, medikė Sonita Alexander, o paties gimdymo plane – visa moderniausia įranga, įskaitant ir specialų gimdymo baseiną. Rihannai taip pat reguliariai atliekamas nėštumo masažas ir duodami vitaminai, kad kūdikis prieš gimimą gautų visas jam reikalingas maistines medžiagas.

Šį pavasarį pasaulį išvysti turintis mažylis bus pasitinkamas ne tik tėvų, bet ir visų Rihannai svarbių asmenų.

„Diena, kai tapsiu mama yra pati svarbiausia mano gyvenime. Noriu, kad ji būtų kuo magiškesnė. Šią dieną su manimi bus ir žmonės, kurie man labiausiai rūpi, įskaitant mamą Monicą ir geriausią draugę gydytoją, kuriai patikėsiu savo gimdymą“, – kalbėjo būsima mama.

Kol svečiai prabangiame dvare lauks kūdikio gimimo, jie galės mėgautis SPA procedūromis bei turės džiaugsis penkių žvaigždučių lygio vakarėliu. Jo metu svečius linksmins muzika, šokiai, gėrimai.

„Vaikelio atėjimas turi būti visapusiška šventė“, – įsitikinusi dainininkė.

Būsimo vaikelio tėtis A$AP Rocky, kalbėdamas apie Rihannos planus, teigė, kad tai bus „šventinis reikalas nuo pradžios iki pabaigos“. „Ji nekantrauja surengi prabangų paplūdimio vakarėlį“, kuriame švęs su visais jai brangiausiais žmonėmis“ , – tęsė jis.

„Scanpix“ nuotr./A$AP Rocky, Rihanna
„Scanpix“ nuotr./A$AP Rocky, Rihanna

15min primena, kad apie džiugią žinią – pirmagimio laukimą – pora pranešė fotosesija Harleme, kurioje Rihanna išdidžiai demonstravo savo pilvuką. Nuo tada, kai žinoma moteris viešai atskleidė naujieną apie nėštumą, ji dėvi nėščiosios figūrą ypatingai išryškinančius drabužius.

Kalbėdama apie savo pastarojo meto stiliaus pasirinkimus, atlikėja teigė: „Kai moterys pastoja, visuomenė linkusi priversti jas slėptis ir jaustis neseksualiomis, tačiau aš noriu įrodyti, kad taip tikrai nėra. Priešingai – nėštumas moteriai suteikia pačią gražiausią figūrą.“

„Bandau tai, ko nedrįsau prieš pastojant. Kuo daugiau rūbai išryškina figūrą – tuo man geriau“, – taip apie savo drąsius stiliaus pasirinkimus kalba dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius