Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Roko karalienė Suzi Quatro Rygoje šėlti privertė ir lietuvius

Šeštadienio vakarą į sceną Rygos arenoje lipusi roko karalienė Suzi Quatro kėlė jos paklausyti susirinkusios keliatūkstantinės minios susižavėjimą ir jau vos po keleto dainų savo neatsiejama įvaizdžio dalimi tapusiais odiniais drabužiais pasidabinusi atlikėja iš kėdžių išjudino susirinkusius klausytojus, tarp kurių buvo ir keletas būrelių iš Lietuvos.
Suzi Quatro
Suzi Quatro / Organiatorių nuotr.

„Į sceną Siuzi Quatro išėjo tokia pat žavi ir tokia pat energinga, kokią man ją yra tekę matyti ne viename jos jaunystės koncerto įraše. Žvelgiant į ją, stovinčią scenoje ir traukiančią visiems puikiai pažįstamas rokenrolo melodijas, atrodo tarsi prabėgę metai nepalietė ne tik jos išvaizdos, bet ir balso“, – sako koncertą Rygoje stebėjęs Suzi Quatro koncertinį turą Lietuvoje organizuojančios kompanijos „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad neseniai naują jau 13-ąjį albumą „In The Spotlight“ išleidusios atlikėjos balsui liaupsių negaili ir muzikos kritikai, kurių teigimu, Suzi balsas dabar skamba geriau nei bet kada anksčiau. Pasak pačios Suzi, taip yra dėl to, kad joje slypintys energijos klodai nė kiek nesumažėjo, ir dabar ji turi sukaupusi kur kas daugiau gyvenimiškos patirties, todėl labiau įsijaučia į tai, ką dainuoja.

„Iš pradžių su draugais laikėmės gan santūriai. Tačiau jau po poros dainų, patys to nesuvokdami, užsikrėtėme Suzi nuo scenos skleidžiama energija ir ne tik pradėjome drauge su ja dainuoti, bet ir vis energingiau judėti savo vietose. Norėjosi atsistoti ir šokti drauge su ja. Koncertas buvo tikrai puikus energijos užtaisas. Tikiuosi jo užteks iki Suzi Quatro koncerto Lietuvoje“, – sako Suzi Quatro į Rygą paklausyti važiavusi šiaulietė Dalia.

Šiltai ir nuoširdžiai su publika bendraujanti atlikėja visus į Rygos areną susirinkusius žiūrovus pavergė ir džiugino tokiais puikiai pažįstamais kūriniais, kaip „If you can‘t give me love“, „Can the can“, „Stumblin in“, „48 Crash“ ir kt. Atlikėja pristatė ir keletą naujų dainų iš albumo „In The Spotlight“. Panašaus atlikėjos koncertinio repertuaro turėtų sulaukti ir Lietuvos publika.

Suzi Quatro Lietuvoje viešės šventiniu laikotarpiu ir surengs Naujametinių koncertų ciklą. Gruodžio 28 d. roko karalienė koncertuos Vilniaus „Siemens“ arenoje, gruodžio 29 d. lips į Panevėžio „Cido“ arenos sceną, o gruodžio 30 d. savo melodijomis džiugins Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkusius klausytojus.

Suzi Quatro rokenrolo užtaisas žiūrovams Rygoje:

VIDEO: Suzi Quatro 2011 in Riga - Can The Can

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius