Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronanas Keatingas skiriasi po metų 12 vedybinio gyvenimo

Pramogų pasaulyje – dar vienos skyrybos. Daugumą nustebino dainininko Ronano Keatingo ir jo žmonos Yvonne Connolly, susituokusių prieš 12 metų, ketvirtadienį paskelbta žinia, kad ketina skirtis.
Ronanas Keatingas
Ronanas Keatingas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

1998-aisiais susituokę R.Keatingas ir buvęs modelis Y.Connolly turi tris vaikus: 11-metį sūnų Jacką ir dvi dukras – 9-erių Marie bei 4-erių Ali. Dailymail.co.uk teigimu, 33-ejų atlikėjo ir 36-erių mylimosios santuoka buvo laikyta viena tvirčiausių visame pramogų versle.

„Su dideliu liūdesiu Ronanas ir Yvonne Keatingai šiandien praneša apie skyrybas“, – rašoma oficialioje dainininko svetainėje. R.Keatingas mylimąją vedė, kai jam tebuvo 21 metai. Susituokę jie gyveno Dublino priemiestyje.

Pranešime nurodoma, kad skyrybos taikios ir garsi pora bendradarbiaus, kad užtikrintų gerą ateitį vaikams. R.Keatingas su žmona susipažino dar paauglystėje, o susituokė vos po kelių mėnesių draugystės. Susituokęs vyras metė savo grupės „Boyzone“ metais propaguotą įvaizdį – atsisakė vakarėlių ir vienos nakties nuotykių. „Jau sakiau tai ir sakysiu dar tūkstantį kartų. Mano žmona – man viskas. Ji mano rokas, ji mano gyvenimo meilė. Aš labai laimingas“, – anksčiau yra sakęs atlikėjas.

Pasak britų žurnalistų šaltinių, niekas nesitikėjo tokios žinios. „Niekas net nežinojo, kad jie nesutaria ar turi kokių bėdų“, – stebėjosi pašnekovas. Dar trečiadienį fotografai buvo pagavę R.Keatingą viename renginių su vestuviniu žiedu ant piršto.

Žinia apie skyrybas pasirodė R.Keatingui sutikus teisėjauti realybės šou „X Factor“, kuris vyks Australijoje. Toks darbas neabejotinai reikš, kad jis daug laiko praleistų toli nuo namų, galbūt tai buvo viena iš skyrybų priežasčių, o gal pasekmė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius