Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ronnie Woodas. Jį domina tik jauniklės

Grupės „Rolling Stone“ gitaristas, akivaizdu, turi silpnybę jaunoms merginoms. Praėjusią savaitę jo akiratyje pastebėta nauja mergina – Belfaste (Šiaurės Airija) gimusi stilistė Nicola Sargent (25).
Ronnie Woodas 2011-ųjų lapkritį
Ronnie Woodas 2011-ųjų lapkritį / AOP nuotr.
AOP nuotr./Ronnie Woodas ir Anna Araujo 2011-ųjų birželį
AOP nuotr./Ronnie Woodas ir Anna Araujo 2011-ųjų birželį

Su šia šviesiaplauke Ronnie (64) pradėjo draugauti praėjus vos savaitei po išsiskyrimo su paskutiniąja savo širdies drauge – brazilų modeliu Ana Araujo (30). Pastarąją muzikantas metė po dvejų metų draugystės. Porelė išgyveno gana audringą periodą: Ana savo mylimąjį palaikė reabilitacijos laikotarpiu, o sužinojusi, kad jis ir vėl kilnoja taurelę, gerokai apkumščiavo – Ronnie viešumoje buvo pasirodęs ištinusia lūpa ir su mėlyne paakyje.

Vis dėlto patį karščiausią romaną Ronnie išgyveno su rusaite Jekaterina Ivanova (22). Dėl tuomet aštuoniolikmetės padavėjos muzikantas paliko savo teisėtą žmoną Jo Wood, su kuria santuokoje pragyveno 23 metus ir susilaukė keturių vaikų. Naujai iškeptos poros draugystė truko pusantrų metų ir baigėsi gana skausmingai – Jekaterina visam pasauliui atskleidė pikantiškų romano su gerokai vyresniu vyru detalių: „Iškart po pažinties naktį praleidome viešbutyje – ten gėrėme alkoholį ir svaiginomės kokainu.“

AOP nuotr./Ronnie Woodas su Jekaterina Ivanova 2009-ųjų balandį
AOP nuotr./Ronnie Woodas su Jekaterina Ivanova 2009-ųjų balandį

Mergina prisipažino iki širdies gelmių pamilusi muzikantą, svajojusi su juo susituokti ir susilaukti vaikų. „Tačiau mūsų santykiai pašlijo tuomet, kai Ronnie ėmė be perstojo svaigintis. Jis per dieną išgerdavo litrą degtinės, surūkydavo 50 cigarečių ir nevengė narkotikų. Norėjau išgelbėti mūsų santykius, lankiausi kartu su juo anoniminių alkoholikų susirinkimuose, tačiau viskas buvo veltui“, – atviravo rusaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius