-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Reynoldsas mano, kad „Deadpool 3“ bus pradėtas filmuoti jau kitais metais

Nors kino studijos „Marvel“ gerbėjai visada nori kuo anksčiau ir kuo daugiau sužinoti apie būsimus „Marvel“ kino visatos filmus, tikriausiai vienas didžiausią susidomėjimą sukeliančių projektų šiuo metu yra būsimas filmas „Deadpool 3“. Kai kino studija „Disney“ galutinai įsigijo „20th Century Fox“ teises, daugumai kilo klausimas, ar N-16 cenzą turinti aktoriaus Ryano Reynoldso franšizė bus perkelta į „Marvel“ kino visatą.
Filmas „Laisvasis Gajus“
Filmas „Laisvasis Gajus“ / Walt Disney Studios Motion Pictures nuotr.

Dabar, kai apie būsimus Iksmenų (angl. „X-Men“) franšizės filmus nėra jokios informacijos, „Marvel Studios“ prezidentas Kevin Feige patvirtino, kad „Deadpool“ bus integruotas į „Marvel“ šeimą ir bus sukurtas kitas tęsinys.

Taip pat jau yra žinoma, kad seserys Lizzie Molyneux-Loeglin ir Wendy Molyneux sunkiai dirba prie naujojo „Deadpool“ tęsinio scenarijaus.

VIDEO: LAISVASIS GAJUS | Kinuose nuo rugpjūčio 13 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2021

Reklamuodamas savo naująją veiksmo ir nuotykių komediją „Laisvasis Gajus“ (angl. „Free Guy“) aktorius Ryanas Reynoldsas paklaustas, kokia tikimybė, kad „Deadpool 3“ bus pradėtas filmuoti 2022-aisiais metais, R.Reynoldsas šiek tiek dvejodamas tokią galimybę įvertino 70 procentų.

„Procentinė tikimybė? Nežinau. Negalėčiau priskirti visiškai tikslaus procento. Sakyčiau, gal 50/50. Mes tikrai aktyviai kuriame scenarijų ir siekiame, kad jis būtų itin geras. Koks dabar mėnuo? Rugpjūtis? Bet jei kalbam apie kitus metus, tai sakyčiau, jog 70 procentų“, – mano „Deadpool“ personažą įkūnijantis aktorius Ryanas Reynoldsas.

Ryan Reynolds taip pat pažymėjo, kad „neturi laiko pojūčio“, tačiau pateikė daugiau detalių apie tai, kaip vyksta scenarijaus rašymo procesas.

„Tai kažkas, kas yra kasdienybės dalis. Rašymas vyksta taip, kad jūs turite skirti laiko tai padaryti ir laiku atsitraukti. Darbas su seserimis Molyneux yra tiesiog puikus. Jos nepaprastai talentingos ir kūrybingos. Jos taip gerai supranta superherojų pasaulį ir žino, kada ką užsukti ar persukti, todėl dirbti yra labai smagu“, – sako R.Reynoldsas.

Walt Disney Studios Motion Pictures nuotr./Filmas „Deadpool“
Walt Disney Studios Motion Pictures nuotr./Filmas „Deadpool“

Kino studija „Marvel“ kol kas nėra paskelbusi „Deadpool 3“ išleidimo datos, jau nekalbant apie filmo režisierių ar režisierę, todėl atrodo, kad artimiausiu metu išvysti Ryaną Reynoldsą didžiajame kino ekrane bus galima ne „Marvel“, bet kituose aktoriaus projektuose.

Nuo rugpjūčio 13 d. Ryanas Reynoldsas nuotykių ir veiksmo komedijoje „Laisvasis Gajus“ vaidins kompiuteriniame žaidime gyvenantį antraplanį vaizdo žaidimo personažą vardu Gajus. Jam sužinojus, kad šį žaidimą planuojama nutraukti, Gajus nusprendžia, kad reikia kažką daryti. Niekieno nevaldomas antraeilis, statistinis žaidimo personažas pamažu užsuka tikrą nesusipratimų, beprotiškų nuotykių ir humoro uraganą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius