-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryanas Reynoldsas laikinai stabdo aktorystę: kas paskatino tokį sprendimą?

Pristačius naujausią filmą su Dwayne’u Johnsonu ir Gal Gadot „Red Notice“, Ryanas Reynoldsas paskelbė apie atostogas, o jei tiksliau – pertrauką aktorystėje, rašo užsienio žiniasklaida.
Ryanas Reynoldsas, Blake Lively ir poros vaikai
Ryanas Reynoldsas, Blake Lively ir poros vaikai / Vida Press nuotr.

Kodėl tokių filmų kaip „Dedpulas“, „Slaptasis šešetukas“, „Laisvasis Gajus“ ir kitų žvaigždė nusprendė kuriam laikui tapti bedarbiu? Pasirodo, Ryanas Reynoldsas nori daugiau laiko praleisti su šeima.

„Access Hollywood“ aktorius atskleidė jau suplanavęs, ką veiks laisvu nuo aktorystės metu: „Mano vaikai, jie auga greičiau nei bėga laikas, tad noriu būti su jais. Noriu su jais leisti daugiau laiko.“

„Visi norime matyti, kaip auga vaikai, – tęsė Ryanas Reynoldsas, su žmona Blake Lively auginantis tris atžalas. – Mūsiškiai dar gan maži, tad nenoriu to praleisti.“

Na o užsiminus apie pertrauką aktorystėje, aktorius atskleidė, kad labai ilgai be filmų su juo gyventi neteks. Kibti į darbus jis vėl ketina antroje 2022 metų pusėje. „Tikriausiai niekur nesifilmuosiu iki vasaros pabaigos“, – patikslino jis.

Atsiribojęs nuo filmavimo kamerų, Ryanas Reynoldsas visiškai nedings. Jis ir toliau ketina naudoti savo platformas geriems darbams, tokiems kaip informacijos apie psichologinės sveikatos svarbą dalijimasis. Prisidėti prie pokyčių jį įkvepia šeima.

Vida Press nuotr./Ryanas Reynoldsas su dukra ir Blake Lively
Vida Press nuotr./Ryanas Reynoldsas su dukra ir Blake Lively

Kad atėjo metas savo laiką skirti žmonai, serialo „Liežuvautoja“ žvaigždei Blake Lively, su kuria aktorius santuokoje gyvena jau devynerius metus, ir trims dukroms, Ryanui Reynoldsui pasufleravo jo įtempta darbotvarkė.

„Žinau, kad nesu toks vienintelis, tad visiems tokiems kaip aš, persidirbantiems, per daug galvojantiems ir nerimaujantiems, noriu pasakyti – jūs ne vieni“, – gražia žinute pasidalijo aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius