Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Sandra Bullock darys pertrauką nuo vaidybos: atskleidė priežastį

Aktorė Sandra Bullock yra pasirengusi žengti žingsnį atgal iš didžiųjų kino ekranų. 57-erių metų „Oskaro“ laureatė reklamuodama savo naujausią projektą, romantinę komediją „Prarastas miestas“ (angl. „The Lost City“) atskleidė, kad planuoja ilgą profesinės karjeros pertrauką ir tikisi daugiau laiko praleisti su savo dviem vaikais, 12 metų Louisu ir 10 metų Laila.
„Prarastas miestas“
„Prarastas miestas“ / Paramount Pictures nuotr.

„Tiesiog skirsiu šiek tiek laiko, kad pabūčiau mama“, – pranešė aktorė S.Bullock.

Atsakydama į žurnalistų klausimus Sandra Bullock pridūrė, kad kai vaikai bus vyresni, ji norėtų dirbti ispanų ir Čikanos bendruomenių filmų projektuose.

„Man patinka istorijos, kurios parodo meilės netobulumą šeimose ir bendruomenėse. Norėčiau ir toliau vaidinti, kai baigsiu būti pirmiausia mama. Grįšiu į kiną. Nežinau kada. Tikriausiai kai vaikai bus paaugliai, bent 16 ar 17 metų", – sakė aktorė.

Sandra Bullock taip pat atvirai papasakojo apie savo patirtį auginant du juodaodžius vaikus. Dar pernai paklausta ar kada nors sulaukė kritikos dėl juodaodžių vaikų įvaikinimo, S.Bullcok atsakė teigiamai.

„Taip, daug, – pripažino Sandra Bullock. – Bet spėkit? Tai ne mano problema.“

Filmo anonsas:

VIDEO: PRARASTAS MIESTAS | Kinuose nuo kovo 25 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Nepaisant tam tikros kritikos, S.Bullock teigia, kad ji mano, jog jos vaikai, kuriuos ji įvaikino 2010 ir 2015 m., buvo skirti būtent jai. 2005 metais, kai uraganas Katrina smogė Persijos įlankos pakrantei, S.Bullock pajautė, kad netrukus taps motina.

„Aš žinojau. Pajutau, kad mano vaikas ten [Naujajame Orleane]. Buvo keista. Tai buvo labai labai keista“, – 2018 m. televizijos laidoje „Today“ pasakojo Sandra Bullock. Kai aktorė sutiko Lousią, tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

Paramount Pictures nuotr. /„Prarastas miestas“
Paramount Pictures nuotr. /„Prarastas miestas“

„Gražiausias dalykas, kurį man nuolat sakydavo: „Tobulas vaikas tave suras. Jūs rasite savo vaiką“, – sakė aktorė.

Prieš pertrauką nuo vaidybos, savo naujausiame filme, romantinėje komedijoje „Prarastas miestas“, aktorė Sandra Bullock vaidina genialią, bet atsiskyrėlišką meilės romanų autorę Loretą Seidž, kurią pagrobia ekscentriškas milijardierius, tikėdamas, kad autorės naujausia knyga nuves prie Prarasto miesto lobio.

Paramount Pictures nuotr. /„Prarastas miestas“
Paramount Pictures nuotr. /„Prarastas miestas“

Karščiausias viršelio modelis Alanas (akt. Channingas Tatumas), įkūnijantis bebaimio herojaus Dešo Makmeno personažą autorės knygose, norėdamas įrodyti, kad jis gali būti herojus ir realiame gyvenime, o ne tik knygų puslapiuose, imasi gelbėti Loretą.

Epiniame džiunglių nuotykyje mažai tikėtina pora turės išmokti sutarti, kad išgyventų gamtoje tykančius pavojus ir surastų senovės lobį, kol jis nebuvo prarastas amžiams.

Romantinė komedija „Prarastas miestas“ Lietuvos kinuose nuo balandžio 8 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius