Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

S.Irwino ir jo žmonos Terri meilės istorija: kaip ji išlaiko gyvą jo palikimą

Garsusis krokodilų medžiotojas Steve'as Irwinas ir Terri Irwin vestuviniais žiedais apsikeitė 1992-iais ir vienas kito meile dalijosi iki pat vyro tragiškos mirties 2006 m. Visgi net praėjus daugeliui metų jo žmona Terri iki šiol pasiryžusi likti ištikima savo „sielos draugui“ ir visais būdais bando išsaugoti jo brangų palikimą.
Steve'o Irwino šeima
Steve'o Irwino šeima / Vida Press nuotr.

Steve'as Irwinas prieš 29 metus vedė gamtininkę Terri Raines, o jų meilės istorija yra viena iš įsimintiniausių.

Deja, bet „Krokodilų medžiotojo“ žvaigždė tragiškai mirė 2006 m., kai filmuojant dokumentiką raja pervėrė jam širdį.

Šiandien jo našlė Terri Irwin mini beveik tris dešimtmečius nuo tada, kai 1992 m. jie susituokė. Tai buvo pradžia vienos garsiausių ir mylimiausių televizijos šeimų.

Meilė iš pirmo žvilgsnio

Amerikiečių kilmės gamtininkė, gamtosaugininkė ir autorė Terri su Steve'u susipažino 1991 m., kai ji apžiūrėjo laukinių gyvūnų reabilitacijos įrenginius Australijoje. Pasak oficialios Australijos zoologijos sodo svetainės, kuri priklauso Irwino šeimai, tai buvo „meilė iš pirmo žvilgsnio“.

Pora susitiko įkopę į trečią dešimtį. Terri iki šiol pamena, kad tada Steve'as turėjo merginą, o ji jį įsivaizdavo kaip tobulą vyrą.

„Kai susitikome, mes nebuvome labai jauni. Steve'ui buvo, pavyzdžiui, 29-eri metai, o man – 27-eri metai, ir pirmiausia, apie ką pagalvojau, ar jis yra santykiuose, bet aš nežinojau, kaip ištarti „Labas, mes ką tik susitikome. Ar tu esi santykiuose?“ – prisiminusi pasakojo Terri.

Pirmasis jų susitikimas praėjo ne taip sklandžiai, kaip tikėjosi Terri, nes Steve'as jai iškrėtė nemalonią išdaigą, kai pasakė, kad jis iš tikrųjų yra santykiuose su savo šunimi.

„Manau, kad jis tai nujautė, todėl paklausė: „Ar norėtumėte susitikti su mano mergina?“ Jaučiausi sugniuždyta. Ir tada jis pašaukė: „Ei, Suey“, o štai ateina šis mažas šuo Suey. Ir aš akimirksniu pagalvojau: „Bam! Nėra draugės!“ – smagią pažintį prisimena moteris.

Vida Press nuotr./Steve'as Irwinas su žmona Terri Irwin
Vida Press nuotr./Steve'as Irwinas su žmona Terri Irwin

Užgimusi meilė ir šeima

Greitai įsimylėjusi pora jau po keturių mėnesių susižadėjo ir kartu susilaukė dviejų vaikų – dukros Bindi (22) ir sūnaus Roberto (17).

Moteris Steve'ą prisimena kaip atsidavusį tėvą, kuris jų vaikus mylėjo nuo pat pirmųjų gimimo minučių. Štai prieš sūnaus Roberto gimimą jis paruošė smagią staigmeną Terri – vaizdo įrašą.

„Aš ligoninėje, o Terri stumia ir stumia. Ir sunku. Ir štai, bam! Jį iššovė ir aš jį pakėliau, o jis šiek tiek pabaksnojo, todėl aš jį uždėjau ant Terri krūtinės, o mes tiesiog apstulbę. Ir tuo metu, tą akimirką, pamačiau šviesą. Visą laiką girdite, kad gaudau krokodilus, tausoju laukinius gyvūnus, bet gimus Bindi, tą pačią sensaciją turėjau ir su mažuoju Bobu. Tas pats pojūtis“, – vaizdo įraše kalbėjo vyras.

Steve'as taip pat pasidalijo viltimis apie mažylius tuo atveju, jei dėl jo darbo įvyktų tragedija.

„Kadangi rytoj galėčiau būti negyvas, todėl man reikia, kad šie berniukai išeitų kuo greičiau. Taigi šiam mažyliui teks sugauti krokodilus su Bindi“, – kalbėjo jis.

Vida Press nuotr./Robertas Irwinas, Terri Irwin, Bindi Irwin ir jos vyras Chandleris Powellas
Vida Press nuotr./Robertas Irwinas, Terri Irwin, Bindi Irwin ir jos vyras Chandleris Powellas

Tęsiant Steve'o palikimą

Po tragiško Steve'o mirties 2006 m. Terri paskyrė savo gyvenimą jų vaikų auginimui ir Steve'o palikimui, tęsdama darbą Australijos zoologijos sode.

Terri tikino, kad ji daugiau niekada nesusitikinės, nes Steve'as buvo jos „sielos draugas“.

„Aš tiesiog per vieniša be Steve'o. Jaučiu, kad turėjome tą sielos draugų dalyką. Ir per 10 metų nuo to laiko nesu susitikinėjusi ir net apie tai negalvojau. Aš nebijau būti su savimi. Tiesiog labai sunku neturėti Steve'o“, – kalbėjo ji.

Ir nors Steve'o nebuvo šalia, kai jo dukra ištekėjo ir po truputį kuria šeimą, Bindi teigė, kad yra pasiryžusi išmokyti dukrą visko apie garsų senelį.

„Mano tėtis būtų buvęs geriausias senelis. Aš visada juokauju, kad jei jis vis dar būtų čia, mes niekada nematytume savo kūdikio, nes jis vestų ją į įvairiausius nuotykius!“ – sakė ji.

Bindi ketina parodyti savo mažylei, koks buvo jos senelis: „Noriu būti tikra, kad mūsų mažoji mergaitė pažins mano tėtį ir, laimei, mes turime daug dokumentikos ir nuotraukų, kuriomis galime su ja pasidalinti.“

„Manau, kad jai labai patiks žiūrėti kadrus, kuriuose tėtis dirba su visokiais gyvūnais ir sužinoti jo palikimą“, – kalbėjo ji.

Steve'o palikimas išliks ir per sūnų Robertą, kuris teigė, kad šeima tėtį nori „prisiminti ir pagerbti absoliučiai viskuo, ką galima padaryti“.

„Manau, kad išties ypatinga tai, kad būdami šeima galime jį prisiminti, pagerbti absoliučiai viskuo, ką darome. Ir įsitikinti, kad tas palikimas niekada nemirs, kad ir kaip būtų“, – po Bindi dukros gimimo sakė jos brolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius