Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sekso ir miesto“ tęsinyje žadami nauji, bet žinomi veidai: vienas jų – Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner (71 m.) žvaigždės statusas prilipintas jau seniai – dar tada, kai savo sportinius sugebėjimus ji demonstruodavo stadione. Šįkart buvusi garsi lengvaatletė, kurios sąskaitoje ir auksinis olimpinių žaidynių medalis, pasiruošusi atgaivinti ir savo aktorinius sugebėjimus. Kaip rašo Dailymail.co.uk, C.Jenner tariasi dėl vaidmens ilgai lauktame „Sekso ir miesto“ serialo tęsinyje.
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Caitlyn Jenner
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Caitlyn Jenner / Vida Press nuotr.

Siekiama, kad serialas būtų įvairiapusiškesnis, o jo veikėjai atstovautų platesnėms žmonių grupėms. Be to, atsiradus daugiau vietų naujiems personažams (pasak pranešimų, tęsinyje nevaidins Samantą įkūnijusi Kim Cattrall), dėl vaidmens deramasi su C.Jenner.

Pasak „Mirror“, ji – kandidačių nusifilmuoti „Sekse ir mieste“ sąrašo viršuje.

Tiesa, svarbu pabrėžti, kad C.Jenner nesiūloma užimti atsiradusios laisvos vietos legendinėje ketveriukėje.

„Scanpix“/AP nuotr./Caitlyn Jenner
„Scanpix“/AP nuotr./Caitlyn Jenner

Vos tik buvo patvirtintas „Sekso ir miesto“ sugrįžimas, Sarah Jessica Parker patikslino, kad seriale liks trys pagrindinės moterys ir kad K.Cattrall, jai atsisakius grįžti į franšizę, niekas nepakeis.

„Neieškome ketvirtos herojės – Niujorkas yra ketvirtas veikėjas. Tai bus įdomus naujas personažas, dėl kurio džiaugiamės“, – „YouTube“ žvaigždei Adamui Glynui atskleidė S.J.Parker.

C.Jenner aktorystė nėra visiškai naujas iššūkis. Ji vaidino 1980-ųjų filme „Can’t Stop the Music“ ir seriale apie policininkus „ChiPs“. Ją taip pat galima išvysti situacijų komedijoje „Duke of the Valley“, paremtoje Dicko Van Patteno memuarais.

„Vienaip ar kitaip Caitlyn žiniasklaidos dėmesį kursto jau 50 metų. Ji tobulai tinka vaidmeniui. Serialui jie nori naujų veidų, bet ieško žmonių, kuriuos žiūrovai žino ir kurie jiems rūpi“, – sakė šaltinis.

Žinia apie derybas su C.Jenner pasirodė po „The Mail On Sunday“ pranešimo, kad vietoje Samantos seriale išvysime du naujus personažus – „stiprias ir ryžtingas skirtingų rasių moteris, kurios padės pristatyti serialą naujai žiūrovų kartai ir tiksliau atspindės pasaulį, kuriame gyvename“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius