-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiausiu vyru išrinkto Ch.Evanso širdis – užimta: pavergė populiarėjanti aktorė

Neseniai JAV aktorius Chrisas Evansas buvo išrinktas seksualiausiu pasaulio vyru. Regis, šiuo metu jis ne tik džiaugiasi užplūdusia šlove, bet ir puoselėjamais jausmais portugalų aktorei Albai Baptistai.
Alba Baptista ir Chrisas Evansas
Alba Baptista ir Chrisas Evansas / „Scanpix“ nuotr.

Chrisas Evansas jau daugiau nei metus susitikinėja su portugalų aktore Alba Baptista, teigia „People“ šaltiniai.

Anot jų, pora yra įsimylėjusi ir Chrisas niekada nebuvo laimingesnis. „Visi jo šeimos nariai ir draugai ją dievina“, – tikina šaltiniai.

Visgi, nei pati pora, nei jų atstovai neatsakė į „People“ prašymus pakomentuoti jų santykius.

25-erių A.Baptista vaidino šių metų filme „Ponia Haris keliauja į Paryžių“ („Mrs. Harris Goes to Paris“). Ji moka penkias kalbas, yra inžinieriaus ir vertėjos dukra. 2018 m. atliko didelį humanitarinį darbą našlaičių namuose Kambodžoje, daugiausia dėmesio skirdama švietimui. Praėjusiais metais Berlyno kino festivalyje pelnė „Shooting Star“ apdovanojimą.

„Scanpix“ nuotr./Alba Baptista
„Scanpix“ nuotr./Alba Baptista

Šiuo metu Chrisas Evansas – itin populiarus aktorius, geriausiai žinomas dėl altruistiško superherojaus Kapitono Amerikos vaidmens „Marvel“ serijoje „Keršytojai“. Dabar jis – ir seksualiausias vyras Žemėje.

Vis dėlto, jei vidurinės mokyklos laikais C.Evansui kas nors būtų pasakę, kad vieną dieną pelnys tokį įvertinimą, „jis būtų priblokštas“.

„Tai tikriausiai būtų buvęs kelias į šauniųjų gretas, kur manęs nebuvo“, – išskirtinai žurnalui „People“ sakė C.Evansas.

41-ejų Holivudo žvaigždė vis dar bando priprasti prie seksualiausio 2022-ųjų gyvo vyro titulo ir būtinybės apie tai kalbėti. Žurnalo fotosesija vyko ūkyje už Atlantos, o interviu filmavimas – įmantrioje sodyboje. Vis tik C.Evansui buvo nejauku: atrodė, kad priešais židinį sėdintis aktorius mieliau šoktų į ugnį nei pasakotų apie tai, kad yra seksualus.

„Apie šį dalyką sunku duoti interviu. Tai – kaip keista nuolankaus gyrimosi forma“, – sakė jis juokdamasis, tačiau pridūrė, kad nors šiuo metu „seksualiausio vyro“ etiketė jam ne itin patogi, po daugelio metų su malonumu prisimins šį titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius