Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Širdies operacija nekliudo aplankyti Vilniaus

Legendinė rusų muzikos žvaigždė Borisas Grebenščikovas atvyksta į Lietuvą ir surengs du skirtingus solinius koncertus Vilniuje. Tokius pasirodymus grupės „Akvarium" lyderis iš Sankt Peterburgo rengia retai.
Grupė "Akvarium" su B.Grebenščikovu pastarąjį kartą Lietuvoje koncertavo balandį.
Grupė „Akvarium" su B.Grebenščikovu pastarąjį kartą Lietuvoje koncertavo balandį. / „Scanpix“ nuotr.

Rusų roko guru vadinamo atlikėjo koncertas numatytas Vilniuje birželio 15 ir 16 dienomis Šv.Kotrynos bažnyčioje. Tai bus solo, pritariant gitara, skambės visų laikų mėgstamiausios B.Grebenščikovo dainos. Žiūrovams numatoma ir nemažai siurprizų, vienas jų – atlikėjas ne tik dainuos, bet ir bendraus su publika, atsakys į gerbėjų atsiųstus klausimus.

„Stengėmės kurti kuo subtilesnę aplinką, pasirūpinome kokybiška garso aparatūra. Žmonės turėtų jaustis tarsi namie prie žvakių šviesos švenčiantys Kalėdas. Be abejo, ypatingą atmosferą lems ir bažnytinė aplinka, į kurią telpa apie 500 žiūrovų.

Pasijutęs geriau atlikėjas nusprendė surengti keletą koncertų mėgstamiausiuose miestuose.

B.Grebenščikovas koncertui atsiveš savo muzikos instrumentus, tačiau daugiausia rūpesčių teks organizatoriams, kurie nepraranda vilties susitarti su žvaigžde dėl dar vieno koncerto.

Grupė „Akvarium" su B.Grebenščikovu pastarąjį kartą Lietuvoje koncertavo balandį. Įdomu tai, kad prieš metus mūsų šalyje gastroliavę artistai į delegaciją buvo įtraukę ne tik šeimos narius, bet ir keturis japonus – aukščiausios kategorijos kirpėjus-stilistus. Jie prižiūrėdavo Boriso vizitine kortele tapusią barzdelę, kasdien nuskusdavo galvą, atlikdavo viso kūno masažą bei rūpinosi atlikėjo saugumu. Šįkart dainininką per dviejų dienų viešnagę lydės tik vienas japonas su šeima – žmona Irina ir trys atlikėjo vaikai: sūnūs Markas ir Glebas bei dukra Vasilisa. Kelionės maršrutas dar nepatikslintas, tad organizatoriai kol kas šykštūs viešnagės detalių.

Šiemet sausį grupės „Akvarium" lyderiui vienoje iš Berlyno klinikų buvo atlikta širdies kraujagyslių šuntavimo operacija. Gydytojai uždraudė Borisui koncertuoti beveik metus. Tačiau pasijutęs geriau atlikėjas nusprendė surengti keletą koncertų mėgstamiausiuose miestuose. Vienas jų – Vilnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius