-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingo grožio konkurso „Mis Sovietų Sąjunga 2016“ nugalėtojos karūna pasipuošė lietuvė

Penktadienio vakarą Londone vyko skandalingai pagarsėjęs ir prieštaringai vertinamas grožio konkursas „Mis Sovietų Sąjunga 2016“ („Miss USSR UK 2016“). Nurungusi savo varžoves jame triumfavo lietuvė – nugalėtojos karūna atiteko Agnei Skopaitei.
Agnė Skopaitė
Agnė Skopaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Šiemet grožio konkurse „Mis Sovietų Sąjunga“ dalyvavo net penkios lietuvės. Tarp jų – Santa Adomavičiūtė, Vaiva Pasakinskaitė, Agnė Skopaitė, Indrė Buinevičiūtė ir Viktorija Vaitukaitytė.

Iš 45 norinčių į finalą buvo atrinkta 20 merginų, kurios finale atstovavo 15 šalių. Visos jos – iš anksčiau Sovietų Sąjungai priklausiusių valstybių. Daugiausia čia dalyvauja rusių, tačiau netrūksta ir ukrainiečių, latvių.

Vida Press nuotr./Konkurso akimirka
Vida Press nuotr./Agnė Skopaitė (kairėje)

Šie metai buvo laimingi antru numeriu pasirodžiusiai A.Skopaitei. Daug dėmesio sulaukusi mergina džiaugėsi savo sėkme. Jai atiteko ne tik nugalėtojos karūna, bet ir kontraktas su BMA modelių agentūra.

Miss ussr uk 2016
Asmeninio albumo nuotr./Agnė Skopaitė

Prieštaringai vertinamas grožio konkursas „Mis Sovietų Sąjunga“ Didžiojoje Britanijoje, Londone, rengiamas ketvirtąkart. Balandžio 22-ąją jo finalas įvyko naktiniame klube „Troxy“, kurį itin pamėgę mieste gyvenantys rusakalbiai.

Praėjusiais metais tame pačiame konkurse dalyvavo ir kita lietuvė, tuomet Lietuvai atstovavusi 23-ejų Santa Adomavičiūtė buvo viena iš skandalingojo konkurso favoričių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Skandalingame konkurse „Mis Sovietų Sąjunga“ dalyvaujanti Santa Adomavičiūtė: „Nelikime įstrigę praeityje“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius