Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrybų nebus: aktorius Danny DeVito susitaikė su žmona Rhea Perlman

Saulėtame Los Andžele skyrybos bent kartą per savaitę sudrebina pramogų pasaulį. Todėl visi nustebo, kai prateitais metais skirtingais keliais nusprendę pasukti Danny DeVito (68) ir Rhea Perlman (64) susitaikė ir nutraukė skyrybų procesą.
Danny DeVito su žmona Rhea Perlman
Danny DeVito su žmona Rhea Perlman / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

30 metų santuokoje gyvenanti DeVito ir Perlman pora iki skyrybų buvo laikoma viena tvirčiausių Holivude, todėl sprendimas skirtis nustebino visus. Skyrybų dokumentus padavę aktoriai pastaraisiais mėnesiais pradėjo daugiau bendrauti ir ieškoti priežasčių, kodėl nori skirtis.

Po ilgų pokalbių pora išsiaiškino santykius, susitaikė ir sustabdė skyrybų procesą, pranešė People.com. „Jie myli vienas kitą ir visada mylės“, – teigė sutuoktinių draugas.

Prieš didžiąsias šventes 2012 m. aktorius žurnalui „Extra“ pasakojo: „Gyvenimas atskirai nėra dalykas, prie kurio lengvai prisitaikai. Rhea ir aš esame labai artimi. Maža to, mes vis dar esame kartu, gyvename atskirai, bet esame kartu.“

Danny ir Rhea susipažino 1970-aisiais, netrukus jiedu kartu apsigyveno ir po 12-os metų, 1982-aisiais, susituokė. Danny su Rhea susilaukė trijų vaikų: 29-erių Lucy, 27-erių Grace ir 24-erių Jacobo.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius