Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slapta susituokę Scarlett Johansson ir Colinas Jostas slapta laukiasi ir kūdikio

Kūdikio su sutuoktiniu Colinu Jostu (39) laukiasi Scarlett Johansson (36). Vienai daugiausiai uždirbančių ir filmų kūrėjų geidžiamiausiai aktorei ši atžala bus antroji, antradienį pranešė Pagesix.com. Tuo tarpu „Saturday Night Live“ žvaigždei šis vaikas bus pirmas.
Scarlett Johansson ir Colinas Jostas
Scarlett Johansson ir Colinas Jostas / „Scanpix“/AP nuotr.

Užsienio naujienų portalui Pagesix.com šaltinis atskleidė, kad, Scarlett Johansson nėštumas eina į pabaigą ir aktorė gimdyti turėtų visai greitai.

„Žinau, kad ji ir Colinas be galo džiaugiasi“, – pridūrė jis.

Scarlett Johansson jau turi vieną vaiką – šešerių dukrą Rose Dorothy Dauriac, kurios susilaukė su prancūzų žurnalistu, buvusiu vyru Romanu Dauriacu. Už jo Holivudo žvaigždė ištekėjo 2014 m., bet 2017 m. santuoka nutrūko.

Kad Scarlett Johansson tikriausiai laukiasi spekuliuoti pradėta visai neseniai, aktorei nepasirodžius keliuose renginiuose, įskaitant ir „Marvel“ filmo apie Juodąją našlę, kuriame ji atlieka pagrindinį vaidmenį, premjerą praeitą mėnesį.

„Scarlett laukiasi, bet apie tai nekalba. Ji per daug nesidemonstruoja, – Pagesix.com pridūrė kitas šaltinis. – Ji nedalino interviu ir nedalyvavo reklaminėje „Juodosios našlės“ kampanijoje, kas iš dalies nustebino, mat tai – svarbus bendras „Marvel“ ir „Disney“ projektas, kurio pagrindinė žvaigždė ir prodiuserė ji yra.“

Kalbos, kad aktorė ir Colinas Jostas tapo daugiau nei kolegomis pasirodė 2017 m. pavasarį po to, kai Scarlett Johansson buvo patikėtos kviestinės vedėjos pareigos.

2019 m. pora susižadėjo, komikui įteikus žiedą su 11 karatų šviesiai rudos spalvos deimantu. Teigiama, kad jo vertė – įspūdingi 450 tūkst. dolerių, rašo Dailymail.co.uk.

Nors aktorės ir komiko vestuvių planus sujaukė pandemija, amžiną meilę juodu vienas kitam vis dėlto prisiekė kuklioje ceremonijoje Scarlett namuose Niujorko valstijoje 2020 m. spalį.

Kaip ir kūdikis, taip ir ši santuoka su Scarlett Johansson Colinui Jostui yra pirmoji. Aktorė nuo 2008 iki 2011 m. buvo ištekėjusi už Ryano Reynoldso ir jau minėto Romano Dauriaco.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius