-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sophia Grace ir Rosie užaugo: per Heloviną virto savo versijomis prieš 10 metų

Švęsdamos Heloviną interneto žvaigždės Sophia Grace (18) ir Rosie (15) sugrįžo į praeitį. Jei tiksliai – beveik 10 metų atgal, kai mergaitės, vieno vaizdo įrašo dėka, buvo tokios populiarios, kad jas pakalbinti norėjo didžiausi JAV pokalbių laidų vedėjai.
Rosie ir Sophia Grace
Rosie ir Sophia Grace / Vida Press nuotr.

Ar prisimenate, kaip prieš dešimtmetį internete buvo beveik neįmanoma išvengti vaizdo įrašo, kuriame dvi mergaitės – aštuonerių Sophia Grace ir penkerių Rosie – atlieka Nicki Minaj hitą „Super Bass“. Tiksliau, viena jų dainuoja, o kita jai pritaria šokdama.

Pro akis jis nepraslydo ir Ellen DeGeneres, kuri jo žvaigždes Sophią Grace ir Rosie pasikvietė į savo pokalbių laidą ir net supažindino su pačia Nicki Minaj. Nuo tada mergaitės tapo žvaigždėmis ne tik internete, savo gimtojoje Anglijoje, bet ir JAV – su gatvėje sutiktomis fotografuotis norėjo tiek suaugę, tiek bendraamžiai.

VIDEO: Nicki Minaj Sings 'Super Bass' with Sophia Grace (Full Version)

Dabar Sophia Grace ir Rosie – paauglės, bet savo vaikystės, kurios dalį praleido šlovės spinduliuose, jos nepamiršo. Štai šiemet per Heloviną persirengusios savimi, kokios buvo prieš 10 metų, jos priminė ir kaip greitai laikas bėga.

Merginos ne tik iš spintų ištraukė pūstus sijonus – jųdviejų įvaizdžio vizitines korteles, bet ir sudainavo jas išgarsinusį hitą.

O jas išgarsinęs vaizdo įrašas ir toliau renka milijonines peržiūras. Šiuo metu jų skaičius siekia beveik 55 mln.

VIDEO: Nicki Minaj - Super Bass By Sophia Grace Brownlee | Sophia Grace

Dainininkių karjeras tęsia ir jo žvaigždės. Tiek Sophia Grace, tiek Rosie kuria ir leidžia naujas dainas. Šiemet Rosie išleido kūrinį „Ready for Love“, taip pat siekia aktorės karjeros, o Sophia Grace pastaruoju metu dėmesį sutelkė į vlogų ir vaizdo įrašų apie grožį kūrimą.

VIDEO: Rosie McClelland - Ready For Love (Official Lyric Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius