Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Sostų karų“ žvaigždės Kitas Haringtonas ir Rose Leslie netrukus taps tėvais: aktorė pademonstravo pilvuką

„Sostų karų“ aktoriai Rose Leslie (33) ir Kitas Haringtonas (34) netrukus susilauks pirmagimio, praneša „People“.
Rose Leslie, Kitas Haringtonas
Rose Leslie, Kitas Haringtonas / „Vida Press“ nuotr.

Apie nėštumą aktorių gerbėjai sužinojo iš britų žurnalo „Make Magazine“ viršelio, kuriame Rose Leslie įsiamžino su jau suapvalėjusiu pilvuku. Seriale „Sostų karai“ suvaidinę mylimuosius Joną Snow ir Ygritte, aktoriai kalbas apie užsimezgusį romaną sukėlė dar 2012-aisiais.

Po to, manoma, pora išsiskyrė ir oficialiai savo santykius patvirtino jau 2016-ųjų balandį. Aktoriai susižadėjo 2017-ųjų rugsėjį, o vestuves atšoko 2019-aisiais.

Kalbėdama su „Make Magazine“, Leslie reflektavo savo patirtis „Sostų karuose“. „Tai buvo neįtikėtina patirtis, ir man, kaip aktorei, ji neabejotinai atvėrė daug durų, dirbant su režisieriais ir prodiuseriais“, – sakė nėščia žvaigždė.

Šiomis dienomis Leslie ir Haringtonas kokybiškai leidžia laiką Rytų Anglijoje, savo Tudoro dvaro rūmuose, kuriuos ji juokais pavadino „namu, kurį pastatė Jon Snow“.

„Šis namas nepaprastai senas. Mes turime šiaudinį stogą, kuriame šiuo metu yra didžiulis širšių lizdas. Man labai patinka galvoti apie namą ir visus jame gyvenusius žmones. Ar jie buvo laimingi, kaip jie gyveno?“ – leidiniui pasakojo Leslie.

„Koks šlovingas dalykas yra tai, kad galime bėgti kaimu ir šitaip atsigauti. Yra didelė privilegija būti žalumynų, paukščių giesmių, gyvatvorių ir mūsų malonių kaimynų apsuptyje. Ten taip ramu “, – pridūrė būsima mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius