Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Spice Girls“ narė Mel B pasiruošusi naujai meilei – nespjautų ir į santykius su moterimi

Meilėje jai nesiseka, tačiau merginų grupės „Spice Girls“ narė nori tai pakeisti. Žinoma moteris ruošiasi atverti savo širdį ir į ją įsileisti ne tik naują vyrą. Pasimatymų realybės šou dalyvauti nusprendusi Mel B yra „atvira ir santykiams su moterimis“, rašo „The Sun“.
Melanie Brown-Mel B
Melanie Brown-Mel B / Vida Press nuotr.

Dainininkė Mel B, kurios tikrasis vardas Melanie Brown, realybės šou „Celebs Go Dating“ meilės ieškos kartu su Jungtinėje Karalystėje populiarios muilo operos „Hollyoaks“ žvaigžde Malieque’u Thompson-Dwyeru, vasaros realybės šou „Love Island“ išgarsėjusia Amy Hart ir kitais.

Pasak atlikėjos šaltinių, šiuo metu ji „yra pasiruošusi išbandyti naujus dalykus“, o šis realybės šou yra būtent tai, ko jos gyvenime dar nebuvo. Mel B dalyvavimas televizijos programoje – labai laukiamas, kadangi ji turi „išskirtinę asmenybę“, dėl ko realybės šou žiūrėti taps dar smagiau.

Be to, žinoma moteris turės daugiau šansų surasti antrą pusę, mat neseniai paaiškėjo, kad jai patinka ne tik vyrai, bet ir moterys. Anksčiau Mel B yra minėjusi, kad net ketverius metus draugavo su tos pačios lyties atstove.

Vida Press nuotr./Mel B su vyru Stephenu Belafonte ir dukromis
Vida Press nuotr./Mel B su vyru Stephenu Belafonte ir dukromis

Trijų vaikų mama Mel B 2017-aisiais po ilgai trukusio bylinėjimosi oficialiai nutraukė santuoką su Stephenu Belafonte. Kaip rašo „The Sun“, po to dainininkė buvo užmezgusi slaptą romaną su „X Factor“ laimėtoju Jamesu Arthuru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius