Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingas V.Beckham augintinis – kiaulytė (nuotrauka)

Davidas ir Victoria Beckhamai nepagailėjo 1,4 tūkst. svarų sterlingų (apie 5,4 tūkst. Lt), kai atrado svajonių augintinius, – vadinamąsias mini kiaulytes.
Victoria Beckham
Victoria Beckham / AFP/„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Žvaigždžių pamėgta mini kiaulaitė
„Scanpix“ nuotr./Žvaigždžių pamėgta kiaulaitė

Lietuviui toks pasirinkimas ir gali atrodyti keistokas, tačiau dizainerė V.Beckham rinkdamasi nesuklydo. Garsenybių pora visuomet siekia eiti koja kojon su mada ar net būti jos pranašai, o, pasak Dailymail.co.uk, mažosios kiaulytės tampa vis populiaresniais žinomų žmonių pasaulyje augintiniais.

Beckhamai įsigijo du „arbatos puodelio dydžio“ gyvūnėlius, kurie šiuo metu prižiūrimi jų darbuotojų rezidencijoje Hertfordšyre, Anglijoje. Paršeliai mišrūnai kainavo po 700 svarų sterlingų (apie 2,7 tūkst. Lt).

Kalbama, kad V.Beckham ketina paršeliams duoti Eltono ir Davido vardus, savo artimų draugų – Eltono Johno ir jo partnerio Davido Furnisho garbei. Tuo tarpu jos vyras futbolininkas norėtų augintinius pavadinti Pinky ir Perky.

Suaugusios kiaulytės sveria iki 29 kilogramų, o jų ūgis – apie 35 cm. Nepaisant populiarių mitų apie kiaules, mažosios kiaulytės neįtikėtinai švarios. „Šių kiaulių poreikis vis auga, nuolat gauname naujų užklausų. Neįtikėtina, kaip staiga jos išpopuliarėjo ir kokia gausybė žmonių jų trokšta“, – sakė mažųjų kiaulių veisėja 42-ejų Jane Croft.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius