-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stingui įteiktas garbingas apdovanojimas

Daugybę apdovanojimų pelniusiam muzikantui ir aktoriui Stingui įteiktas Šiaurės Tainsaido laisvės apdovanojimas. Kitąmet birželio 9-ąją dieną „Žalgirio“ arenoje Kaune geriausių dainų programą „My Songs“ pristatysiančiam Stingui atiteko aukščiausias apdovanojimas, kokį tik gali suteikti vietos valdžia.
Stingas, apdovanojimas
Stingas, apdovanojimas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Stingas Koncertas

Sting – „Englishman In New York“:

VIDEO: Sting - Englishman In New York

Stingui, kurio tikrasis vardas yra Gordonas Matthew Sumneris, apdovanojimas buvo suteiktas siekiant įvertinti 72-ejų metų muzikanto pasiekimus, ilgalaikę įtaką muzikiniam pasauliniui ir Šiaurės Tainsaido atstovavimą.

Stingas yra aistringas futbolo klubo „Newcastle United“ sirgalius ir nuolat remia iniciatyvas šiame regione: skyrė pinigų lauko baseino atnaujinimui Tainmuto mieste ir parėmė Daramo paraišką tapti Jungtinės Karalystės kultūros miestu.

Renginio organizatorių nuotr./Stingas
Renginio organizatorių nuotr./Stingas

Kompozitorius, dainų autorius ir dainininkas, aktorius, rašytojas ir aktyvistas Stingas gimė nedideliame Volsendo mieste Anglijoje. 1977 m. jis persikėlė gyventi į Londoną, kur su Stewartu Copelandu ir Andy Summersu subūrė grupę „The Police“. Viena populiariausių pop-roko muzikos grupių pasaulyje išleido penkis studijinius albumus, pelnė šešis „Grammy“, du „BRITs“ apdovanojimus ir 2003 m. buvo įtraukta į „Rock‘n‘roll šlovės muziejų“.

„The Police“ – „Every Breath You Take“:

VIDEO: „The Police“ – „Every breath you take“

Pradėjęs solo karjerą, Stingas tapo vienu geriausių mūsų dienų muzikantų ir atlikėjų planetoje. Jo solinė kūryba yra įvertinta vienuolika „Grammy“, dviem „BRITs“, „Auksinio gaublio“, „Emmy“ apdovanojimais. Stingas taip pat buvo keturis kartus pristatytas „Oscar“ ir kartą nominuotas „Tony“ apdovanojimams. Muzikantui prestižinį „Century“ apdovanojimą įteikė muzikos biblija vadinamas žurnalas „Billboard“, o 2004 m. „MusiCares“ ceremonijoje Stingas buvo paskelbtas „Metų persona“. 2003 m. Karalienė Elžbieta II-oji už nuopelnus muzikai Stingui įteikė Britanijos Imperijos ordino komandoro (CBE) apdovanojimą.

Asmeninio archyvo nuotr./Stingo apdovanojimas
Asmeninio archyvo nuotr./Stingo apdovanojimas

Sting – „Fields Of Gold“:

VIDEO: Sting - Fields Of Gold

Stingui, kuris yra „Dainų autorių šlovės muziejaus“ narys, 2014 m. buvo įteiktas aukščiausias ir labiausiai prestižinis kultūros srities apdovanojimas Jungtinėse Amerikos Valstijose – „Kenedžio centro“ apdovanojimas. 2017 m. Stingas buvo apdovanotas garbinga „The Polar Music Prize“ premija. Atlikėjui ypatingą Muzikos garbės daktaro laipsnį suteikė garsūs universitetai: „University of Northumbria“ (1992 m.), „Berklee College of Music“ (1994 m.), „University of Newcastle upon Tyne“ (2006 m.) ir „Brown University“ (2018 m.), kuris tai padarė jubiliejinės 250-ųjų metų atidarymo ceremonijos metu. Per visą įspūdingą savo muzikinę karjerą Stingas, kaip solo atlikėjas ir grupės „The Police“ narys, pardavė daugiau nei 100 mln. įrašų.

Renginio organizatorių nuotr./Stingas
Renginio organizatorių nuotr./Stingas

Sting – „Shape Of My Heart“:

VIDEO: Sting - Shape Of My Heart - Offiicial Video (High Quality)

Stingo pasaulinių gastrolių „My Songs“ koncertą Kaune, kuris vyks birželio 9-ąją dieną, pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius