Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Striptizo šokėją Luco Bessono filme suvaidinusi Rihanna paviešino įrašą iš filmavimo užkulisių

„Negaliu patikėti, kad tai tas metas! Jau atėjo liepa, o su ja kartu ir Valerianas!!! Mano pirmasis kartas, kai dirbu su kino ikona Lucu Bessonu! Esu tokia dėkinga ir nekantrauju, kada visi galėsite susipažinti su Bubble“, – savo „Instagram“ paskyroje parašė dainininkė Rihanna ir įkėlė vaizdo įrašą iš filmavimo aikštelės.
Rihanna filme „Valerianas ir tūkstančio planetų miestas“
Rihanna filme „Valerianas ir tūkstančio planetų miestas“ / Kadras iš filmo

Jau liepos 28 dieną į Lietuvos kino teatrus atkeliaus naujausias Luco Bessono darbas „Valerianas ir tūkstančio planetų miestas“, kuriame muzikos žvaigždei teko striptizo šokėjos vaidmuo.

„Lucas susisiekė su mano vadybininkais ir manimi. Mačiau, koks jam buvo svarbus šis projektas. Kiekvienas, kas mėgsta kiną, yra Luco Bessono darbų gerbėjas. Kai pamačiau savo vardą ant plakato, supratau, jog tai tikra. Jaučiuosi palaiminta, kad gavau galimybę vaidinti šiame filme“, – vaizdo įraše sako Rihanna.

„Ji buvo supermiela. Nebijojo kameros“, – komplimentų Rihannai negailėjo kultinių juostų „Penktasis elementas“ ir „Leonas“ režisierius, filmų „Transporteris“, „Pagrobimas“ bei „Taksi“ scenarijų autorius Lucas Bessonas.

Štai Rihannos paviešintas vaizdo įrašas:

Filme drauge su Rihanna vaidina Ethanas Hawke'as, Clive'as Owenas, Johnas Goodmanas, Cara Delevigne.

Fantastinė veiksmo juosta „Valerianas ir tūkstančio planetų miestas“ – populiariais Prancūzijoje komiksais paremtas dar didingesnis, dar įspūdingesnis ir dar labiau gniaužiantis kvapą filmas, nukelsiančia žiūrovus į XXVIII–ojo amžiaus Žemę. Kalbama, jog būtent Valeriano istorija įkvėpė sukurti kultinius „Žvaigždžių karus“.

VIDEO: VALERIANAS ir Tūkstančio planetų miestas (2017) Luc Besson filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius