Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su kolega ir po darbo laisvalaikį leidžianti Katie Holmes pakurstė kalbas apie užsimezgusius romantiškus jausmus

Beveik prieš metus nutraukusi iki tol tobula laikytą santuoką su aktoriumi Tomu Cruise'u Katie Holmes gyvena naują ir ramų gyvenimą Niujorke. Aktorė kol kas teigia, kad yra vieniša, tačiau pakviesta į pasimatymus kartais ir nueina – kaip ir antradienį, kai paparacių buvo užfiksuota vaikštinėjanti po miestą su kolega Luke'u Kirby.
Katie Holmes ir Luke'as Kirby filmavimo aikštelėje
Katie Holmes ir Luke'as Kirby filmavimo aikštelėje / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Katie Holmes

34-erių Katie antradienį po ilgos darbo dienos filmavimo aikštelėje buvo pastebėta einanti vakarienės su bendraamžiu kolega aktoriumi Luke'u Kirby. Nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Katie ir kanadietis Luke'as šiuo metu filmuojasi romantinėje juostoje „Mania Days“, kuri kino teatruose pasirodys kitais metais. Pastarąsias kelias savaites jiedu buvo užfiksuojami besifilmuojantys ne vienoje romantiškoje scenoje. Tą patį antradienį, kai jiedu buvo pastebėti kartu einantys vakarieniauti, jie filmavosi Vašingtono aikštėje esančiame fontane – jiedu abu buvo kiaurai permirkę. Pertraukėlių metu Katie ir Luke'as bendravo itin šiltai, nuolat šypsojosi vienas kitam ir juokavo. Kartu leisdami dar ir vakarus po darbo Katie ir Luke'as pakurstė kalbas, kad, kaip neretai pasitaiko pramogų pasaulyje, darbiniai santykiai peraugo į romantiškus.

Kaip rašo „New York Post“, filmo režisierius Paulas Dalio nėra darbinių romanų šalininkas – nuo filmavimo pradžios Katie jau sulaukė septynių kvietimų į pasimatymus iš filmavimo komandos narių, o tai labai erzina itin profesionaliai į savo darbą žiūrintį režisierių. Šaltinis iš filmavimo aikštelės „New York Post“ sakė, kad Katie į pasimatymą nenuėjo nė su vienu iš ją kvietusių vyrukų, tačiau žaviajam aktoriui Luke'ui Kirby antradienį padarė išimtį.

Praėjusios vasaros pabaigoje oficialiai išsiskyrusi K.Holmes vis peršama su kokiais nors vyrais. Paskutinį kartą pasklido kalbų, kad ji susitikinėja su penkeriais metais jaunesniu muzikantu Peteriu Cincotti, šiuos gandus aktorė paneigė. Taip pat buvo kilęs šurmulys, kai Katie krepšinio varžybas stebėjo su dailiu vyriškiu – vėliau paaiškėjo, kad jis yra tiesiog jos agentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius