-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su princu Harry į karūnaciją nevykusi Meghan Markle JAV nenuobodžiavo: ką veikė hercogienė?

Gegužės 6-ąją įvykęs karaliaus Karolio III (74) ir karalienės Kamilos karūnavimas – istorinis, visame pasaulyje aptarinėtas įvykis. Kaip ir visuomet, daug dėmesio skirta ne tik pačioms iškilmėms, bet ir britų karališkosios šeimos narių santykiams, o ypač – princo Harry ir jo žmonos Meghan Markle pozicijai. Ši, norėdama išsaugoti ramybę, į Londoną nevyko ir užsiėmė kur kas žemiškesnėmis veiklomis nei dalyvavimas pompastiškoje karūnavimo ceremonijoje.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Abu Sasekso hercogai ir komplikuoti jų santykiai su britų karališkąja šeima – populiarūs apkalbos objektai, tad nors savaitgalį didžioji dėmesio dalis skirta į Karolio III karūnaciją išvykusiam princui Harry, jo žmona Meghan Markle pamiršta taip pat nebuvo, rašo pagesix.com.

Sasekso hercogienė liko 15 mln. dolerių vertės šeimos namuose Kalifornijoje su princu Archie, kaip tik tądien švenčiančiu ketvirtąjį gimtadienį, ir princese Lilibet.

Vis tik sūnaus gimtadienio švente jos savaitgalio veiklos neapsiribojo – Meghan, praleidusi Karolio III karūnavimo iškilmes Jungtinėje Karalystėje, leidosi į žygį.

Žiūrėkite Meghan Markle žygio nuotraukas:

41-erių Meghan sekmadienio rytą išėjo iš savo namų ir 40 minučių vaikštinėjo su ilgamečiais bičiuliais Markusu Andersonu ir Heather Dorak. Kompanijoje nebuvo nei poros vaikų, nei princo Harry, kuris iškart po iškilmių paliko Londoną ir išvyko į Kaliforniją, kad spėtų laiku grįžti namo ir atšvęsti sūnaus 4-ąjį gimtadienį.

M.Markle iškyloje vilkėjo tamsią laisvai krentančią palaidinę, juodas tampres, rudus žygio batus ir žalios spalvos striukę. Rodosi, kad hercogienė stengėsi išlikti incognito – buvusi aktorė savo įvaizdį papildė dideliais akiniais nuo saulės, šaliku ir plačiakrašte skrybėle.

Kad princas Harry tėvo Karolio III karūnacijoje Vestminsterio abatijoje dalyvaus vienas, o Meghan Markle liks Kalifornijoje, buvo pranešta likus kelioms savaitėms iki iškilmių.

Dalis žmonių abejojo M.Markle ketinimu nedalyvauti karūnavimo iškilmėse, nepaisant pašlijusių jos ir Harry santykių su karališkąja šeima.

Istorinė proga, deja, sutapo su Archie gimtadieniu, kurį Markle atsisakė praleisti. „Meghan jokiu būdu neketino praleisti sūnaus gimtadienio“, – portalui pagesix.com sakė šaltinis.

Be to, karališkasis biografas Omidas Scobie anksčiau šį mėnesį teigė, kad Markle nevyko į Jungtinę Karalystę siekdama „apsaugoti savo ramybę“.

Princas Harry ir Meghan Markle su vaikais
Princas Harry ir Meghan Markle su vaikais

„Ji suvokia, kiek daug dėmesio jai tenka, kai ji bent kiek priartėja prie šios istorijos, – sakė jis per interviu ITV laidai „This Morning“. – Tai vaizduojama kaip tyčinis poelgis. Jei ji ateitų ir tiesiog atsistotų šalia savo vyro, komentarai ir dienos pasakojimas būtų visai kitokie.“

Žmonės.lt primena, kad princas Harry į iškilmės Vestminsterio abatijoje atvyko šnekučiuodamasis su artima giminaite, Jorko princese Beatrice ir jos vyru Edoardo Mapelli Mozzi. Jis atrodė laimingas ir atsipalaidavęs, nors ir turėjo sėdėti atskirai nuo kitų karališkosios šeimos narių.

„Scanpix“ nuotr./Princas Harry tėvo karūnacijoje
„Scanpix“ nuotr./Princas Harry tėvo karūnacijoje

Vis dėlto princui Harry teko susitaikyti su tuo, kad ceremonijos metu jis turėjo mažiau teisių nei kai kurie jo giminaičiai. Kai karūnuoti Karolis III ir Kamila, grižę į Bakingamo rūmus, pirmąkart kartu pasveikino minią – su kitais karališkosios šeimos nariais pasirodė rūmų balkone, princo Harry ten nebuvo.

Jo Didenybės Karolio III valia jame stovėjo stebėjo tik 15 dirbančių karališkosios šeimos narių ir karališkąsias mantijas nešę garbės pažai.

Fotogalerija:

Kaip ir per Elžbietos II laidotuves, taip ir dabar, per Karolio III karūnavimą, princui Harry nebuvo leista dėvėti karinės uniformos. Manoma, kad tai jam – skaudus smūgis. Tiesa, su karine uniforma pasirodyti ceremonijoje negalėjo ir princas Andrew, kuris taip pat nebėra dirbantis karališkosios šeimos narys.

Sklandė gandai, kad vienas Amerikos televizijos kanalas pasiūlė princui Harry penkis milijonus JAV dolerių už karūnacijos komentarus tiesioginiame eteryje.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius