Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susituokė K.Kardashian ir T.Barkeris: „taip“ tarė Las Vegaso koplyčioje

Balandžio 4-ąją susituokė Kourtney Kardashian (42) ir Travisas Barkeris (46). Kaip praneša šaltiniai, tai – ne vienintelės poros vestuvės: pora planuoja didelę šventę su artimaisiais bei draugais.
Kourtney Kardashian ir Travisas Barke'as
Kourtney Kardashian ir Travisas Barkeris / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.

Kourtney Kardashian ir Travisas Barkeris susituokė Las Vegaso koplyčioje pirmadienį apie 01:30 val. vietos laiku po to, kai sudalyvavo 64-ojoje „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje, antradienį pranešė TMZ. Pora į ceremonijos vietą atsivedė savo fotografą ir apsaugą.

Pranešama, kad „Keeping Up With the Kardashians“ žvaigždė ir „Blink-182“ būgnininkas paprašė, jog ceremoniją vestų Elvį Preslį vaidinantis aktorius.

Tiesa, Kourtney ir Traviso šventės tuo nesibaigia. Pranešama, kad pora yra suplanavusi kelias kitas šventes, skirtas jų santuokai pažymėti. Galima daryti prielaidą, kad bus didžiulis pokylis su garsiais Kourtney artimaisiais!

„Scanpix“ nuotr./Kourtney Kardashian ir Travisas Barkeris
„Scanpix“ nuotr./Kourtney Kardashian ir Travisas Barkeris

15min primena, kad realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė Kourtney Kardashian ir Travisas Barkeris susižadėjo praėjusių metų spalį po mažiau nei vienerių metų draugystės.

Pasak TMZ, kuris pirmasis pranešė apie sužadėtuves, T.Barkeris moters rankos paprašė Montecito mieste, Kalifornijoje esančio viešbučio paplūdimyje. Prieš atsitūpdamas ant vieno kelio ir ištardamas lemtingą klausimą, muzikantas suplanavo gėlių kompoziciją.

Apie poros santykius buvo pranešta 2021 metų pradžioje. Pirmosios kalbos apie naujus jausmus pasklido Kourtney ir Travisą pastebėjus laiką leidžiančius Palm Springse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius