Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedijos princesė Madeleine susilaukė trečio vaiko: gimė dukra

Švedijos karališkojoje šeimoje – ypatingai džiugios nuotaikos: ankstyvą penktadienio rytą princesė Madeleine (35 m.) pagimdė mergaitę.
Švedijos princesė Madeleine su vyru Christopheriu O'Neillu ir vaikais – sūnumi Nicolu ir dukra Leonore
Švedijos princesė Madeleine su vyru Christopheriu O'Neillu ir vaikais – sūnumi Nicolu ir dukra Leonore / „Scanpix“ nuotr.

Ankstyvą kovo 9-osios rytą Stokholmo ligoninėje princesei Madeleine ir jos vyrui, britų finansininkui Christopheriui O'Neillui (43 m.) gimė trečioji atžala – dar viena dukra.

Karališkoji pora jau turi ketverių dukrą Leonore ir dvejų su puse sūnų Nicolą.

„Labai džiaugiamės naujuoju mūsų šeimos nariu, – sakė Christopheris O'Neillas, kuris per gimdymą visą laiką buvo šalia žmonos. – Leonore ir Nicolas turi taip ilgai lauktą mažą sesutę – jie nekantrauja su ja susitikti.“

Naujosios princesės vardas kol kas neskelbiamas, tačiau naujieną pranešę rūmai pažymėjo, kad tiek naujagimė, tiek mama yra sveikos ir jaučiasi gerai. Mergaitė gimė 00.41 val. sverdama 3 447 g ir būdama 50 cm ūgio.

Neilgai trukus rūmai paviešino ir pirmąją naujagimės princesės nuotrauką, kurią padarė jos tėtis:

Naujagimės princesės seneliai Švedijos karalius Carlas XVI Gustafas ir karalienė Silvia buvo išvykę slidinėti į Šveicarijos Alpes, tačiau gimus anūkei nutraukė savo atostogas ir skuba namo.

15min primena, kad Švedijos princesė Madeleine už Christopherio O'Neillo ištekėjo per prašmatnią ceremoniją Stokholme 2013-ųjų birželio 8-ąją, kurioje dalyvavo 500 svečių, tarp jų – Europos karališkieji asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius