Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisę krimtusi gražuolė tapo instagramo sensacija: sportas padėjo užmiršti stresą

Advokatė ir instagramo žvaigždė Krissy Cela (24) sportuoti pradėjo dėl nuolatinio streso moksluose. Mergina prieš dvejus metus į socialinį tinklą pradėjo kelti vaizdo įrašus, kuriuose ji atlieka įvairius pratimus. Didelis dėmesys ją paskatino nenustoti – sukūrusi programėlę „Tone and Sculpt“, ji džiaugiasi ne tik kardinaliai pasikeitusi gyvenimu, bet ir nemažu populiarumu.
Advokatė ir „Instagramo“ žvaigždė Krissy Cela
Advokatė ir „Instagramo“ žvaigždė Krissy Cela / „Instagram“ nuotr.

Socialinio tinklo žvaigždė pradėjo užsiimti sportine veikla, kad galėtų atsipalaiduoti nuo teisės mokslų ir padavėjos darbo. Pasikeitęs gyvenimo būdas ir išleista pirmoji programėlė merginai uždirbo 1,62 mln. eurų vos per aštuonis mėnesius.

„Tai buvo tikras iššūkis man. Sportas mane rado, kai man jo labiausiai reikėjo“, – prisipažino mergina.

„Instagram“ nuotr./Krissy Cela
„Instagram“ nuotr./Krissy Cela

K.Cela socialiniu tinklu dažniau pradėjo naudotis prieš dvejus metus. Tuomet kiekvieną dieną mergina įkeldavo po motyvuojančią nuotrauką arba vaizdo įrašą, kurie pritraukė daugybę sekėjų.

„Aš pradėjau suprasti, kad tiek daug moterų aplink pasaulį jaučiasi taip pat, kaip aš. Todėl jos dabar gali susisiekti su manimi asmeniškai“, – portalui „Femail“ pasakojo moteris.

Mergina pabaigė teisės mokslus praeitais metais ir su draugo pagalba šį sausį sukūrė programėlę „Tone and Sculpt“. Joje galima rasti 12 skirtingų programų, kurias jau atsisiuntė 250 tūkst. žmonių. Būtent šie atsisiuntimai merginai uždirbo 1,62 mln. eurų.

„Aš išgyvenau tikrai sudėtingą laikotarpį. Jaučiausi vieniša ir bijojau, kad negalėsiu sutelkti dėmesio į kažką pozityvaus“, – apie pasirinkimą sportuoti kalbėjo K.Cela.

„Instagram“ nuotr./Krissy Cela
„Instagram“ nuotr./Krissy Cela

„Kai aš pirmą kartą pradėjau kelti nuotraukas ir vaizdo įrašus į instagramą, tai pagrindiniu tikslu tapau aš pati ir mano bandymas išlaikyti atsakingumą“, – pasakojo mergina.

Tiesa, praeitą savaitgalį merginos populiarumas išaugo iki nematytų aukštumų, kai ji surengė savo pirmą sveikatingumo renginį. Šalia pastato driekėsi žmonių eilė, kuri norėjo patekti į renginį, tačiau dėl bilietų trūkumo negalėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius