-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telenovelių žvaigždė G.Spanic vaikiną užtiko su kitu vyru: bučiavosi jos namuose

Kartais gyvenimas – kaip serialas. Tuo dar kartą įsitikino Venesuelos aktorė, muilo operų karaliene tituluojama Gabriela Spanic, kuri – vėl vieniša. O už to slypi ir skaudi priežastis. Pasirodo, neseniai savo pačios namuose moteris užtiko mylimąjį, ją išdavinėjantį su kitu vyru.
Gabriela Spanic ir Andréi Mangra
Gabriela Spanic ir Andréi Mangra / „Instagram“ nuotr.

Kaip rašo žurnalas „TV Notas“, vieną dieną grįžusi namo G.Spanic patyrė šoką – savo vaikiną rado su kitu vyru. Tai ji atskleidė realybė šou „The House of Celebrities“ metu, kai laidos dalyviams papasakojo apie antros pusės neištikimybę jos pačios namuose.

Vida Press nuotr./Gabriela Spanic
Vida Press nuotr./Gabriela Spanic

Ir nors moteris neįvardijo, kas buvo jos vaikinas, tačiau spėjama, kad tai – žinomas rumunų šokėjas Andréi Mangra. Pasirodo, su juo moteris susipažino dar 2020 m. rugpjūtį, kai dalyvavo šokių projekte „Šokiai su žvaigždėmis“.

„Andréi buvo jos šokių partneris šou metu. Iš pradžių šokių aikštelėje buvo tiek daug chemijos, kad gerbėjai ir žiūrovai nuvedė juos į finalą ir ten pora užėmė antrąją vietą, o šis žmogus, visai nekvailas, matydamas Gaby šlovę ir populiarumą, privertė ją įsimylėti“, – žurnalui „TV Notas“ pasakojo aktorės draugas, kuris pridūrė, kad Andréi aktorę patikino, jog jis tikrai nėra homoseksualus.

Aktorei artimas šalinis pasakojo, kad praėjusių metų rugpjūtį G.Spanic filmavosi telenovelėje „Si nos dejan“ ir kiekvieną dieną ėjo į darbą, tačiau lemtingą dieną neatvyko aktorius, su kuriuo ji turėjo dirbti. Tad moteris nusprendė anksčiau grįžti namo.

„Ji be įspėjimo grįžo namo ir pamatė, kad Andréi bučiuojasi su kitu vyru“, – paaiškino šaltinis, pridūręs, kad tuomet aktorė paprašė šokėjo susikrauti daiktus ir išsikraustyti iš namų.

Teigiama, kad nuo tada G.Spanic vėl vieniša, o A.Mangra grįžo gyventi į Vengriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius