Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teniso žvaigždei Martinai Navratilovai nepavyko įkopti į Kilimandžarą

Karjerą baigusi teniso žvaigždė Martina Navratilova buvo priversta atsisakyti savo sumanymo įkopti į Kilimandžaro kalno viršūnę – ji buvo išvežta į ligoninę ketvirtąją dieną nuo šio žygio pradžios.
M.Navratilova
M.Navratilova / „Scanpix“ nuotr.

Devynis kartus Vimbldono turnyro auksą pelniusi tenisininkė pirmadienį pradėjo kopti į aukščiausią Afrikos kalną kartu su 26 bendražygiais. Šiuo žygiu siekiama pritraukti lėšų pasaulinei sporto akademijai „Laureus“, skatinančiai teigiamus socialiniu pokyčius.

Tačiau M.Navratilova, kuri anksčiau sirgo krūties vėžiu, ketvirtadienį pasijuto blogai ir buvo išvežta į Nairobio ligoninę Kenijoje dėl dideliame aukštyje išsivysčiusios plaučių edemos, kai jos plaučiuose pradėjo kauptis skystis.

54 metų buvusi sportininkė dėl ligos buvo priversta neribotam laikui atidėti savo planus įkopti į Kilimandžarą ir yra dėl to nuliūdusi.

„Esu nusivylusi, kad nesugebėjau užbaigti šios nuostabios kelionės. Seniai to troškiu, tačiau šiam norui išsipildyti nebuvo lemta, – skundėsi ji. – Labai džiaugiuosi, kad mums pavyko surengti (šį žygį), ir jį stebėsiu bei lauksiu, kada jie pasieks viršūnę.“

Tikimasi, kad alpinistai savo tikslą pasieks šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius