Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tėvo dienos proga – nematyta princo Williamo nuotrauka su vaikais: pagerbta ir Elžbieta II

Birželio 18-ąją Jungtinėje Karalystėje minima Tėvo diena. Šią šventę britų karališkoji šeima pažymėjo tradiciškai: išvakarėse Velso princas ir sosto įpėdinis princas Williamas pasidalijo dar nematyta nuotrauka, kurioje pozuoja su savo atžalomis.
Velso princas Williamas su vaikais
Velso princas Williamas su vaikais / „Scanpix“/AP nuotr.

Velso princas Williamas, 9-erių princo George'o, 8-erių princesės Charlotte ir 5-erių princo Louis tėtis, šių metų šventę pažymėjo pasidalindamas dar niekur nematytu kadru su visais savo vaikais.

Jaukiai šeimos nuotraukai princas Williamas pozuoja apkabinęs princą George'ą ir princesę Charlotte, kurie susižavėję žvelgia į savo tėvą. Tuo tarpu pagrandukas princas Louis stovi už tėčio, apglėbęs jo kaklą rankomis. Akivaizdu, kad ketvertukas nestokoja gerų emocijų – jų veidus puošia plačios, nuoširdžios šypsenos.

„Scanpix“/AP nuotr./Velso princas Williamas su vaikais
„Scanpix“/AP nuotr./Velso princas Williamas su vaikais

Pasak Kensingtono rūmų, naująją nuotrauką Vindzoro dvare šių metų pradžioje padarė fotografė Millie Pilkington. Princas Williamas su atžalomis šventiniam kadrui pasirinko mėlyną garderobą – sosto įpėdinis su vyriausiuoju sūnumi dėvi melsvus marškinius, vienintelė jo dukra – žydrą gėlėtą suknelę ir baltą megztuką, o jaunėlis – mėlyną megztinį ir languotus marškinėlius.

Sprendžiant iš berniuko drabužių, nuotrauka daryta tą pačią dieną, kaip ir jo 5-ojo gimtadienio portretas, paviešintas balandį.

Nuotraukoje galima pastebėti vieną ypatingą akcentą, kuriuo pagerbta karalienė Elžbieta II, velionė princo Williamo močiutė. Velso princas su vaikais sėdi ant suoliuko, kuris karalienei Elžbietai buvo dovanotas 90-ojo gimtadienio proga 2016 m.

Naujasis portretas buvo paskelbtas šeštadienį, praėjus vos kelioms valandoms po to, kai princas Williamas, jo žmona Velso princesė Catherine ir trys jų vaikai Londone paminėjo „Trooping the Colour“ – oficialią karaliaus Karolio III gimtadienio šventę ir paradą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Trooping the Colour“ paradas, žymintis oficialų karaliaus Charleso III gimtadienį
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Trooping the Colour“ paradas, žymintis oficialų karaliaus Charleso III gimtadienį

Nors princas Williamas parade jojo ant žirgo greta savo tėvo karaliaus Karolio III, o princesė su vaikais procesiją stebėjo iš karietos, jis turėjo galimybę pasimėgauti tėviškomis akimirkomis vėliau, kai karališkoji šeima stovėjo Bakingamo rūmų balkone ir stebėjo karinių oro pajėgų skrydį. Užfiksuota itin mielos akimirkos su vienintele dukra Charlotte, kai šis jai glostė galvą bei uždėjo jai rankas ant pečių, o mergaite jas paėmė ir prisitraukė tėtį arčiau.

Tuo tarpu princas George'as susijaudinęs rodė tėvui lėktuvus, kai jie praskrido virš galvos.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius