Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Tigrų karaliaus“ žvaigždė Carole Baskin prisipažino esanti biseksuali: „Galėčiau ištekėti ir už moters”

„Tigro karaliaus“ žvaigždė ir „Šokiai su žvaigždėmis“ dalyvė Carole Baskin (59) prisipažino esanti biseksuali, praneša „Page Six“. Ši naujiena nustebino ne vieną moters gerbėją, nes ji buvo ištekėjusi jau du kartus.
Carole Baskin
Carole Baskin / „Scanpix“ nuotr.

Vaizdo įrašo metu žinoma moteris prisipažino, kad visada buvo biseksuali. Ir nors niekada nėra turėjusi žmonos, tačiau jos teigimu, galėtų ištekėti už moters taip pat, kaip tai padarė su savo buvusiais sutuoktiniais.

„Visada save laikiau biseksuale“, – vaizdo įraše kalbėjo Caroline Baskin, pridėdama, kad niekada neišskyrė skirtingų lyčių, rasių ar kitokių dalykų žmonėse.

„Page Six“ rašoma, kad apie savo orientaciją moteris suprato net 9-ame dešimtmetyje, kai buvo stipriai įsitraukusi į LGBTQ bendruomenės veiklą, AIDS krizės sprendimus: „Tada buvau labai artima tos bendruomenės žmonėms.“

Vida Press nuotr./Carole Baskin
Vida Press nuotr./Carole Baskin

C.Baskin pridūrė, kad dar augant ji „orientavosi į vyriškus užsiėmimus, kuriuos dažnai ir darė“. Ji taip pat manė, kad jautėsi taip, lyg būtų gimusi ne tame kūne.

„Aš niekada neturėjau motiniškų instinktų. Niekada nežaidžiau su lėlėmis. Ir visada galvojau, kad kažkas yra ne taip, kur visai negalėjau prikišti piršto“, – apie pirmus įtarimus dėl orientacijos kalbėjo Carole.

15min primena, kad moteris buvo ištekėjusi net du kartus. 1991 m. su Donu Lewisu, kuris 2004 m. dingo, ir su Howardu Baskinu. Moteris už vyro ištekėjo tais pačiais metais, kai netikėtai dingo Donas.

Dėl šio vyro dingimo rugsėjo pabaigoje specialiai ištreniruoti šunys šalia C.Baskin namo užuodė palaikus. Šis sprendimas priimtas po to, kai kilo įtarimai jog moters vyrą nužudė ji pati.

Pasak nepriklausomo tyrėjo, Carole Baskin, dokumentinio serialo „Tigrų karalius“ žvaigždė, savarankiškai dirbanti gamtosaugininkė, „Big Cat Rescue“ organizacijos Hilsboro apygardoje, Floridoje savininkė, bus apklausta naujame tyrime. Kaip praneša šaltiniai, dėl susiklosčiusios situacijos 1997-aisiais dingusio Dono Lewiso artimieji pateikė ieškinį prieš jo žmoną Carole Baskin.

Tarnybų šunų atradimai bus atskleisti netrukus pasirodysiančioje dokumentikoje (Investigation Discovery). Joje plačiau bus aptariami įkalčiai, susiję su D.Lewiso dingimu ir žymiojo „Tigrų karaliaus“ Joe Exotic išsakytais kaltinimais, jog Carole Baskin esą nužudė savo vyrą.

Iki šiol Carole griežtai neigė prisidėjusi prie D.Lewiso dingimo, moteriai nebuvo pareikšti jokie kaltinimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius