Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tokios Shakiros dar nematėte: paviešintos anksčiau nematytos nuotraukos iš jos paauglystės

Praėjusį savaitgalį internete pasirodė iki šiol nematytos nuotraukos iš dainininkės Shakiros, kuri vasario 2-ąją švenčia savo 38-ąjį gimtadienį, paauglystės.
Paviešintos anksčiau nematytos nuotraukos iš Shakiros paauglystės
Paviešintos anksčiau nematytos nuotraukos iš Shakiros paauglystės / „Scanpix“ ir AOP nuotr.
Temos: 1 Shakira

Archyvinius kadrus paviešinęs fotografas Carlosas Venegasas sakė Shakirą sutikęs jos gimtajame Barankilijos mieste Kolumbijoje, kai jai buvo 14 metų ir ji tik ką buvo pradėjusi skintis kelią į šou verslą.

„Ji buvo jauna, bet jau iš karto pamačiau, kokia ji talentinga, – sakė fotografas. – Dariau viską, kad jai padėčiau. Mes nebepalaikome ryšio, bet ji nusipelno visko, ką dabar turi.“

Fotografo paviešintose nuotraukose matyti 14-metė Shakira savo namuose, taip pat keli kadrai iš vienos iš pirmųjų jos fotosesijų profesionalioje studijoje. Taip pat fotografas parodė ir dvi nuotraukas, kuriose pats yra įsiamžinęs su Shakira – viena nuotrauka daryta per jos 15-ąjį gimtadienį, o kita – per jos pirmojo albumo „Magia“ pristatymo vakarėlį.

Žmonės.lt primena, kad praėjusią savaitę Shakira pagimdė antrąjį sūnų, kurį su mylimuoju Gerardu Pique pavadino Sasha. Nuo 2010-ųjų kartu esanti pora taip pat turi dvejų metų sūnų Milaną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius