Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Toras. Meilė ir griaustinis“ anonse pristatytas C.Bale'o piktadario personažas

Kino studijos „Marvel“ naujausias fantastinio nuotykių filmo „Toras. Meilė ir griaustinis“ (angl. „Thor: Love and Thunder“) anonsas pagaliau leidžia pirmą kartą pažvelgti į aktoriaus Christiano Bale'o sukurtą dievų skerdiko Gorro personažą. Anonse taip pat daugiau laiko skiriama Natalie Portman galingojo Toro bei Russell Crow Dzeuso personažams.
Filmas „Toras. Meilė ir griaustinis“
Filmas „Toras. Meilė ir griaustinis“ / Theatrical Film Distribution UAB nuotr.

Daugiau nei dviejų minučių trukmės anonsas, kuris pirmąkart buvo parodytas per NBA Rytų konferencijos finalo atkrintamąsias rungtynes tarp Bostono „Celtics“ ir Majamio „Heat“, prasideda režisieriaus ir aktoriaus Taika Waititi personažo Korgo pasakojimu apie „kosmoso vikingą Torą Odinsoną“.

Netrukus po to pavaizduojama scena, kurioje Toras susitinka su Džeine Foster tapusią galinguoju Toru ir sužinome daugiau apie tai, kaip Toras jos iš tikrųjų pasiilgo. Kol Džeinė svarsto, ar praėjo treji ar ketveri metai nuo tada, kai jie matėsi, Toras greitai atsako, kad praėjo aštuoneri metai, septyni mėnesiai ir šešios dienos... plius minus.

Toliau naujasis anonsas pirmą kartą pristato aktoriaus Christiano Bale'o personažą – dievų skerdiką Gorrą – ir išgirstame jo pažadą, kad „visi dievai mirs“. Jis taip pat pažymi, kad Toras nepanašus į kitus jo nužudytus dievus, į ką Toras atsako: „nes aš turiu kažką, dėl ko verta kovoti“.

Pirmajame filmo „Toras. Meilė ir griaustinis“ anonse Russello Crowo pasirodė tik epizodiškai, buvo trumpam pavaizduota Dzeuso nugara, tačiau naujame anonse yra scena, kurioje iš tikrųjų matome jį šnekantį, o paskui visiškai nuogą Torą. Taip, perskaitėte teisingai, o susirinkusieji negali patikėti tuo, ką mato.

Kino studija „Marvel“ taip pat pristatė naują „Toras. Meilė ir griaustinis“ plakatą, kuriame yra pavaizduoti visi pagrindiniai šios naujos istorijos veikėjai, įskaitant Torą, galingąjį Torą, Valkiriją, Korgą bei dievų skerdiką Gorrą.

Theatrical Film Distribution UAB nuotr./Filmas „Toras. Meilė ir griaustinis“
Theatrical Film Distribution UAB nuotr./Filmas „Toras. Meilė ir griaustinis“

„Toras. Meilė ir griaustinis“, ketvirtasis griaustinio dievo Toro bei jau antrasis režisieriaus Taika Waititi filmas „Marvel“ kino visatoje, žadantis tikrą juoko ir nuotykių perkūniją, Lietuvos kinuose nuo liepos 8 d.

VIDEO: TORAS. MEILĖ IR GRIAUSTINIS | Kinuose nuo liepos 8 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius