-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tūkstančiai žmonių atsisveikina su bliuzo legenda B.B.Kingu

Daugiau negu 3 tūkst. žmonių atvyko pareikšti pagarbos velioniui legendiniam bliuzo atlikėjui B.B.Kingui, kai jo atviras karstas buvo pašarvotas prieš šeštadienį vyksiančias laidotuves.
Legendinio bliuzo atlikėjo B.B.Kingo karstas
Legendinio bliuzo atlikėjo B.B.Kingo karstas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Laidotuvės

Eidami pro karstą, gerbėjai penktadienį turėjo galimybę atiduoti paskutinę pagarbą gegužės 15 dieną mirusiam 89 metų muzikos veteranui per ceremoniją B.B.Kingo muziejuje Indianolos miestelyje Misisipės valstijoje.

Žmonės pradėjo rikiuotis į eilę 6 val. vietos laiku, vėliau daugiau negu 3 000 jų praėjo pro karstą, pagerbdami B.B.Kingą.

Ši atsisveikinimo ceremonija surengta šeštadienį Indianoloje vyksiančių laidotuvių išvakarėse. Gedulingos pamaldos vyks Bel Grouvo misionierių baptistų bažnyčioje, o vėliau karstas bus grąžintas į muziejų, kur įvyks privačios laidotuvės.

Gitaristas mirė patyręs kelis insultus, bet Nevados pareigūnai tiria jo artimųjų pareiškimus, kad B.B.Kingą galbūt nunuodijo seni jo padėjėjai. B.B.Kingo testamento vykdytoja pareiškė, kad tie kaltinimai yra „absurdiški“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius