Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

U2 ir Jay-Z koncertinio turo dainas skiria žuvusiems kalnakasiams

Su koncertinėmis gastrolėmis „360 laipsnių“ Naujojoje Zelandijoje viešintys airių rokeriai U2 nusprendė pagerbti tragiškai žuvusius kalnakasius.
U2 pasirodymas
U2 pasirodymas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Jay-Z „U2“

„Žmonės imasi skirtingų būdų kaip susidoroti su sielvartu. Airijoje mes dainuojame“, – kalbėjo U2 grupės lyderis Bono Mt Smart stadione susirinkusiai publikai. Grupė koncertą pradėjo tokiomis savo dainomis kaip „I Still Haven't Found What I'm Looking For“ and „One Tree Hill“, praneša adelaidenow.com.au.

Dedikuodamas garsiausius grupės kūrinius po sprogimo dingusiems ir mirusiais paskelbtiems 29 Naujosios Zelandijos kalnakasiams, Bono teigė žinantis, kad ši šalis dabar bando susidoroti su tragedija. Skambant U2 dainoms, scenoje esančiame ekrane sukosi mirusių kalnakasių vardai.

Kartu su grupe U2 gastroliuojantis reperis Jay-Z tą vakarą taip pat prisiminė šią nelaimę. Į šalį su žmona Beyonce Knowles atvykęs dainininkas žuvusiems kalnakasiams dedikavo savo dainą „Forever Young“.

„Jie visados bus mūsų širdyse ir jie visados liks jauni“, – sakė Jay-Z.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius