-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainiečių grupei „Antytila“ neleista pasirodyti su E.Sheeranu: paaiškinta, kodėl

Praėjusią savaitę internetą apskriejo vaizdo įrašas, kuriame ukrainiečių grupė „Antytila“ kreipėsi į britų dainų autorių ir atlikėją Edą Sheeraną. Muzikantai pasiūlė prisijungti prie jo pasirodymo paramos koncerte Birmingeme kovo 29 d. Nors pats E.Sheeranas į šią idėją sureagavo labai entuziastingai, grupei pasirodyti nebuvo leista, rašo BBC.
Edas Sheeranas, grupė „Antytila“
Edas Sheeranas, grupė „Antytila“ / Stopkadras, Vida Press nuotr.

Kovo 29 d. Birmingemo „Resorts World“ arenoje vyko paramos koncertas, kuriame daug garsių atlikėjų – Edas Sheeranas, Camila Cabello, Gregory Porteris, grupė „Snow Patrol“ – reiškė palaikymą Ukrainai, o surinktą pelną skyrė nuo karo kenčiantiems ukrainiečiams.

Koncertą planuota papildyti ypatingu pasirodymu – Edas Sheeranas iš Birmingemo ir nuotoliniu būdu iš Kyjivo prie jo prisijungusi ukrainiečių grupė „Antytila“ norėjo surengti bendrą šou.

Prašymą prisijungti prie E.Sheerano pasirodymo „Antytila“ išplatino praėjusią savaitę. „TikTok“ platformoje karininkų uniforma vilkintys grupės nariai pasidalijo viešu kreipimusi.

„Sveiki, Edai Sheeranai, linkėjimai iš Kyjivo! Siūlome padaryti tiesioginę transliaciją tarp Kyjivo ir Birmingemo su „Antytila“ laikinai mums prisijungiant prie koncerto nuotoliniu būdu“, – kalbėjo jie.

Vis tik ukrainiečių grupei koncerte Birmingeme nebuvo leista dalyvauti.

Koncerto organizatoriai savo poziciją aiškino taip: „Asmeniškai, žinoma, visiškai suprantame, kodėl grupės nariai drąsiai kovoja už savo šalį, tačiau šiame koncerte negalime leisti jiems pasirodyti, nes norime sutelkti dėmesį į humanitarinę pagalbą, o ne į politiką ar karinį konfliktą“.

Pareiškime pridurta, kad grupei už pasiūlymą „nuoširdžiai dėkojama“.

„Antytilos“ lyderis Tarasas Topolya komentavo, kad jiems laiko koncerte neskirta, nes renginio tikslas buvo „tik humanitarinis“.

„Kadangi mes stovime su ginklais ir šalmais, esame kariai. Šis koncertas skirtas ne kariams, o pagalbai civiliams žmonėms“, – sakė dainininkas.

Organizatoriai atsiprašė grupės sakydami, kad turi vengti bendravimo su kariuomene. „Antytilos“ lyderis patikslino, kad jie yra muzikantai ir šalmai bei šarvai yra laikini, tačiau jie supranta organizatorių atsakymą ir jį priima. Jis pridūrė: „Svarbiausia, kad Jungtinės Karalystės žmonės palaiko Ukrainą“.

Primename, kad į „Antytilos“ pasiūlymą sureagavo ir pats E.Sheeranas.

„Instagram“ paskyroje „Grammy“ apdovanojimą pelniusi popmuzikos žvaigždė pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame kreipėsi į grupės narius.

„Ei, vaikinai, tik šįryt pažiūrėjau jūsų vaizdo įrašą, labai ačiū, kad atsiuntėte. Pirmiausia norėjau pasakyti visiems ukrainiečiams, kad myliu jus, esu su jumis ir labai didžiuojuosi, kad kitą savaitę grosiu šiame paramos rinkimo renginyje.

Vaikinai, negaliu sulaukti, kada galėsiu išgirsti jūsų muziką – ir siunčiu jums daug meilės“, – kalbėjo E.Sheeranas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius