-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos magnato I.Kotvitskio žmona sulaikyta pasienyje: vežėsi daugybę banknotų

Iš šalies bandžiusi išvykti Ukrainos magnato Igorio Kotvitskio (52) žmona Anastasija buvo sulaikyta Vengrijos pasienyje – moteris vežėsi milžinišką grynųjų pinigų sumą. Pareigūnai liko nustebę, kad moteris į daugybę lagaminų krovėsi ne drabužius, kitas kasdienes priemones, bet būtent pinigus.
 Igorio Kotvitskio žmona Anastasija
Igorio Kotvitskio žmona Anastasija / Socialinių tinklų nuotr.

Iš Ukrainos išvykusi prieštaringai vertinamo buvusio parlamentaro Igorio Kotvitskio žmona Anastasija Kotvitska buvo sulaikyta Vengrijos pabėgėlių punkte. Teigiama, kad moteris su savimi gabenosi krūvą grynųjų pinigų – 28 mln. JAV dolerių ir dar 1,3 mln. eurų, praneša „Daily Mail“.

Toks radinys nustebino net visko mačiusius Vengrijos pasieniečius, o ypač karo akivaizdoje reginčius tūkstančius pabėgėlių – A.Kotvitskos lagaminuose nebuvo jokių kitų daiktų, tik pinigų kupiūros.

Teigiama, kad A.Kotvitska buvo sulaikyta, nes išvykdama iš Ukrainos nebuvo deklaravusi lagaminuose gabenamos didžiulės grynųjų pinigų sumos.

A.Kotvitska, kuri, kaip pranešama, į Europos Sąjungą keliavo su dviem vengrais ir savo motina, pasienyje įvykusio incidento nekomentavo.

Socialinių tinklų nuotr./Pas Igorio Kotvitskio žmoną Anastasiją Kotvitska rasti pinigai
Socialinių tinklų nuotr./Pas Igorio Kotvitskio žmoną Anastasiją Kotvitska rasti pinigai

Tuo tarpu jos sutuoktinis Igoris Kotvitskis, kadaise buvęs turtingiausias Ukrainos parlamento narys, teigė, kad jo žmona į užsienį išvyko gimdyti. Jis paneigė pasklidusią informaciją, kad moteris su savimi vežėsi milžinišką pinigų sumą.

„Visi mano pinigai yra Ukrainos bankuose, aš nieko neišsigryninau“, – socialiniuose tinkluose rašė jis, o po kurio laiko savo paskyras ištrynė.

Socialinių tinklų nuotr./Igorio Kotvitskio žmona Anastasija
Socialinių tinklų nuotr./Igorio Kotvitskio žmona Anastasija

Kiek vėliau dar viename įraše, kurį socialiniame tinkle patalpino 24 metų politiko dukra Violeta, buvo rašoma, kad Vengrijos pasienyje įvykusi istorija tėra „gandai ir melagienos“.

Teigiama, kad šiuo metu Ukrainos pareigūnai yra raginami pradėti tyrimą dėl A.Kotvitską su nedeklaruota pinigų suma praleidusių šalies pasieniečių, dirbusių Ukrainos ir Vengrijos sienos kirtimo punkte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius