-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už Michaelo Jacksono nužudymą nuteistas gydytojas nedrįso savo sūnaus palikti vieno su popkaraliumi

Michaelo Jacksono gydytojas Conradas Murray (63 m.), kuris buvo nuteistas už netyčinį popkaraliaus nužudymą ir už tai kalėjime praleido dvejus metus, portalui „Daily Mail Australia“ davė itin atvirą interviu apie buvusį savo klientą ir atskleidė, kad niekada per daug nepasitikėjo Jacksonu ir niekada nepalikdavo savo mažamečio sūnaus vieno su juo.
Conradas Murray
Conradas Murray / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Conradas Murray per interviu atskleidė, kad vos susipažinęs su jo sūnumi, Michaelas Jacksonas taip juo susižavėjo, jog net pasikabino berniuko nuotrauką savo kambaryje.

Gydytojas sakė, kad Michaelo Jacksono elgesį atsargiau pradėjo stebėti, kai šis paprašė jo su mylimąja Nicole Alverez ir jų sūneliu atsikraustyti gyventi dainininko kaimynystėje.

„Aš norėjau atidžiai išnagrinėti Michaelą ir įsitikinti, kad su juo saugu, nes aš turėjau mažą vaiką. Kai Michaelas su juo susipažino, jam patiko berniukas, jam patiko jo nuotrauka, – pasakojo gydytojas. – Jis laikė jo nuotrauką savo miegamajame, prie pianino, kur į ją galėjo žiūrėti kiekvieną dieną. Jis perbraukė savo pirštais jo plaukus ir pasakė, kokie gražūs jo plaukai.“

Žurnalisto paklaustas, ar jo sūnus kada nors yra likęs vienas su Michaelu Jacksonu, gydytojas atsakė: „Ne, nes mano sūnaus motina to niekada nebūtų leidusi. Niekada.“

Conradas Murray Michaelo Jacksono asmeniniu gydytoju buvo trejus metus. 2011-aisiais teismas jį pasiuntė ketveriems metams už grotų už tai, kad Michaelui Jacksonui išrašė per didelę stipraus nuskausminamojo vaisto propofolio dozę, kuri atlikėjui buvo mirtina. Iš jo taip pat buvo atimta mediko licencija. Į laisvę Conradas Murray už gerą elgesį paleistas anksčiau laiko, atlikęs tik pusę jam paskirtos bausmės.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Jacksonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Jacksonas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius