-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Užsienio žiniasklaida skelbia: susituokė Jennifer Lopez ir Benas Affleckas

Po tris mėnesius trukusių sužadėtuvių Jennifer Lopez ir Benas Affleckas sumainė vestuvinius žiedus – pora vienas kitam ištarė „Taip“!
Jennifer Lopez ir Benas Affleckas
Jennifer Lopez ir Benas Affleckas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša TMZ, J.Lopez ir B.Affleckas susituokė Nevadoje. Šią žinią TMZ patvirtino artimas porai šaltinis, nenorėjęs atskleisti savo tapatybės.

Teigiama, kad poros vestuvės įvyko liepos 16 dieną. Būtent tądien Klarko apygardoje garsenybėms buvo išduotas santuokos liudijimas, kuriame ir nurodyta, kad Benjaminas Geza Afflekas vedė Jennifer Lynn Lopez.

Kol kas žinios apie vestuvės nei J.Lopez, nei B.Affleckas užsienio žiniasklaidai nekomentavo.

„Scanpix“/AP nuotr./Jennifer Lopez, Benas Affleckas
„Scanpix“/AP nuotr./Jennifer Lopez, Benas Affleckas

Apie savo sužadėtuves J.Lopez ir B.Affleckas pranešė prieš tris mėnesius. Tai balandžio 8 dieną padarė pati Jennifer per savo gerbėjams skirtą naujienlaiškį „On the JLo“.

Gerbėjams įžymybė parodė ir didžiulį žiedą su žaliu deimantu.

Primename, kad pora pirmą kartą romaną užmezgė dar 2002 metais. Tų pačių metų lapkritį B.Affleckas pasipiršo J.Lopez, įteikdamas jai šešių karatų žiedą su rožiniu deimantu. Vis dėlto 2003-aisiais „dėl pernelyg didelio žiniasklaidos dėmesio“ vestuvės buvo atidėtos.

2004 m. pradžioje J.Lopez atšaukė sužadėtuves apskritai, o tų pačių metų birželį ištekėjo už dainininko Marco Anthony. Pora 2008 m. susilaukė dvynukų Maxo ir Emme. Tuo metu B.Affleckas gyveno su Jennifer Garner. Su aktore jis susituokė 2005 m. ir kartu susilaukė trijų vaikų: dukterų Violet ir Seraphinos bei sūnaus Samuelio.

Tačiau šios abiejų santuokos baigėsi skyrybomis, o 2017 m. J.Lopez užmezgė dar vieną romaną su buvusiu beisbolininku Alexu Rodriguezu. B.Affleckas buvo siejamas su daugeliu moterų, įskaitant filmo „Ištraukti peiliai“ žvaigždę Aną De Armas.

Netrukus po to, kai J.Lopez išsiskyrė su A.Rodriguezu, ji vėl suartėjo su buvusiu sužadėtiniu B.Afflecku. Prieš kurį laiką pora nusipirko ir namą Bel Aire už 50 mln. JAV dolerių.

„Nemanau, kad kas nors buvo labiau nustebęs nei mes, – apie atsinaujinusį romaną vasarį mėnesį laidoje „The Ellen DeGeneres Show“ kalbėjo J.Lopez. – Niekada negalėjai įsivaizduoti, kad gali nutikti kažkas panašaus. Tai gražus dalykas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius