-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 03 /2023 03 17

Vladimiro Putino vaikai: medikė, mokslininkė ir slepiamos tariamos atžalos

2022-ųjų vasarį prasidėjęs Rusijos sukeltas karas Ukrainoje atgręžė visų akis į Vladimirą Putiną, dabar kaltinamą žiauriais karo nusikaltimais. Ir ne tik į jį patį, bet ir į jo dukras, mat, pavyzdžiui, vienai iš jų tėvo veiksmai kainavo verslo planus.
Vladimiras Putinas su dukromis
Vladimiras Putinas su dukromis / Vida Press ir Stopkadro nuotr.

Nepaisant to, kad V.Putiną galima išvysti įvairių spaudos konferencijų metu, specialiai surengtose televizijos transliacijose, bet niekada neišgirsime jo kalbant apie savo šeimyninį gyvenimą. Šiuo klausimu jis visada buvo labai kategoriškas, o vaikai jam – lyg uždrausta tema.

Todėl kalbos apie V.Putino privatų gyvenimą vyksta jam už nugaros. Užsienio žiniasklaidoje gausu spėlionių, kad jis turi net ne vieną atžalą su moterimi, kuri kadaise praminta „lanksčiausia moterimi Rusijoje“, o kiti teigia, kad jis susilaukė dar vienos atžalos su buvusia valytoja, vėliau tapusia Rusijos banko akcininke.

Pats V.Putinas anksčiau yra sakęs: „Turiu asmeninį gyvenimą, į kurį neleidžiu kištis. Jis turi būti gerbiamas.“

Marija Putina

Vyriausioji Rusijos prezidento dukra Marija gimė 1985 m. Sankt Peterburge, tačiau dėl vietinių gaujų karų su šeima persikėlė gyventi į Vokietiją. Čia V.Putinas dirbo KGB šnipu. Jis mergaitės susilaukė su buvusia žmona Liudmila Putina, su kuria santuoka nutrūko 2013 m. Jiedu buvo susituokę 30 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius