Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vaiduoklių medžiotojų“ aktorių likimai: kaip pasisuko jų gyvenimas?

Pirmasis „Vaiduoklių medžiotojų“ filmas, pasirodęs 1984 m., sužavėjo daugybę kino gerbėjų, o ir šiomis dienomis vakarėliuose neapsieinama be jų žymiųjų kostiumų. Nesenai dienos šviesą išvydo nauja juostos dalis, tačiau kaip šiandien laikosi pirmtako žvaigždės? Deja, ne visos jos vis dar gyvena tarp mūsų. Tad nusikelkime į praeitį ir ne tik prisiminkime legendinius aktorius, jų personažus, bet ir sužinokime, kur juos visus filmas nuvedė.
Rickas Moranis, Billas Murray, Sigourney Weaver, Danas Aykroydas
Rickas Moranis, Billas Murray, Sigourney Weaver, Danas Aykroydas / Vida Press nuotr.

Sigourney Weaver

Turbūt šios aktorės vardą dauguma žino iš tokio kultinio siaubo filmo kaip „Svetimas“, bet su antgamtinėmis būtybėmis ji grūmėsi ir filme „Vaiduoklių medžiotojai“. Jauna mergina ten atliko muzikantės Danos vaidmenį. Ir karjeros laiptais lipo itin greitai.

Ji studijavo su kita ikona, ne vieną apdovanojimą pelniusia Meryl Streep. Taip pat kaip ir jos, Sigourney karjeros bumas prasidėjo 8-ajame dešimtmetyje. Žiūrovai ją galėjo išvysti tokiuose Holivudo filmuose kaip „Dirbanti mergina“, „Galaktikos gelbėtojai“ ir atliekant dar daugelį kitų ryškių vaidmenų.

Kalbėdama su „The Guardian“, S.Weaver sakė, kad jos, kaip aktorės, tikslas „vėl būti žmogumi, su kuriuo žmonės norėtų dirbti“. Aktorė taip pat atskleidė, kad jos dukra ketina sekti mamos pėdomis ir įsilieti į kino industriją kaip rašytoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius