Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vaikystėje mamos paliktas Hugh Jackmanas jai atleido: pasidalijo miela nuotrauka

Hugh Jackmanui (52) buvo aštuoneri, kai jo mama Grace McNeil paliko šeimą Australijoje ir išvyko į kitą šalį. Holivudo aktorių netikėta motinos netektis „sutraumavo“, sakė jis anksčiau, bet, rodos, laikas gydo žaizdas. Soc. tinkle Hugh Jackmanas pasidalijo nuotrauka, kurioje pozuoja apsikabinę sūnus ir motina, rašo Dailymail.co.uk.
Hugh Jackmanas su motina Grace McNeil
Hugh Jackmanas su motina Grace McNeil / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Hugh Jackmanas Mama

Po dviejų laimingų ir plačiai besišypsančių žmonių fotografija instagrame aktorius nedaugžodžiavo ir parašė vieną, bene patį svarbiausią žodį pasaulyje: „Mama“.

Ši jautri akimirka sužavėjo ir Hugh Jackmano sekėjus. Vienas jų kreipėsi į pačią Grace McNeil, dėkodamas jai, kad užaugino džentelmeną. O kitas aktoriaus gerbėjas skubėjo pataisyti ankstesnį komentarą, sakydamas, kad „Iš tiesų, tai tėtis jį užaugino“.

Dar 2018 m. Australijos žurnalui „Who“ Hugh Jackmanas pasakojo, kad motinai palikus jį vaikystėje, jis patyrė didžiulę traumą. Su tada aštuonerių sūnumi Grace McNeil net tinkamai neatsisveikino ir savo sprendimo išvykti gyventi kitur nepaaiškino.

8-ajame dešimtmetyje moteris grįžo į gimtąją Angliją, Australijoje palikusi sutuoktinį Christopherį Jackmaną vieną auginti jųdviejų vaikus.

Aktoriaus tėvams išsiskyrus, Hugh Jackmano seserys Zoe ir Sonya išvyko gyventi pas motiną, o Hugh su broliais Ianu ir Ralphu liko Sidnėjuje su tėčiu.

„Galvojau, kad ji dar sugrįš, bet viltys tik blėso“, – pasakojo aktorius, tik būdamas 12-kos ar 13-kos supratęs, kad mama ir tėtis drauge tikrai nebebus.

Miuziklo „Didysis šou meistras“ žvaigždė pridūrė, kad motinai jį palikus, su ja jis matydavosi „kartą per metus“.

Aktorius puikiai prisimena ir tą „rytą, kai ji išėjo“. „Prisimenu ją su rankšluosčiu ant galvos, atsisveikinančią. Turbūt taip ji atsisveikino visiems laikams. Tada išėjau į mokyklą, o grįžęs namus radau tuščius.

Kitą dieną iš Anglijos gavome telegramą. Mama buvo tenai. Tuo viskas ir pasibaigė. Kiekvieną vakarą tėtis melsdavosi, kad mama sugrįžtų“, – Australijos laidoje „60 Minutes“ pasakojo Hugh Jackmanas.

Tiesa, jis pabrėžė niekada nejautęs, kad mama jo nemyli, kad ir kaip keistai tai skambėtų.

„Daug su ja apie tai kalbėjau, kai sužinojau, kad jai sunku. Man gimus jai ligoninėje gydė pogimdyvinę depresiją. Tada dar nebuvo sukurtas palaikymo tinklas“, – apie motiną pasakojo aktorius, laimei, su ja santykius atnaujinęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius