Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaistų leidimasis milžiniškais kiekiais subjaurojo M.Jacksono kūną

Žiniasklaidoje pasirodė šokiruojamų nuotraukų, kuriose dainininkas Michaelas Jacksonas rodo žaizdas ant savo kojų. Manoma, kad jos atsirado nuo intraveninių vaistų. Įtariama, kad dainininko širdis sustojo dėl jų perdozavimo.
Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmą kartą žiniasklaidoje pasirodžiusiose nuotraukose ant M.Jacksono kojų matyti mėlynės, adatų dūriai ir didžiulė juoda žaizda. Nuotraukas galite pamatyti paspaudę šią nuorodą.

Šias nuotraukas išplatino M.Jacksono tėvas Joe, kad įrodytų, jog sūnus sirgo vitiligu (baltme) – liga, nuo kurios tamsiaodžio oda išbalo. M.Jacksonas ne kartą tikino sergąs šia liga.

Nuotraukos buvo darytos 2002 metais. Manoma, kad didžiulė juoda žaizda atsirado nuo intraveninių nuskausminamųjų vaistų, pranešė Dailymail.co.uk.

Taip pat nuotraukose matyti adatų dūrių paliktos žaizdos. „Panašu, kad intraveniniai vaistai buvo leisti daug kartų. Jei jų pateko į odą, gali būti, kad ją pažeidė“, – ant kojos atsiradusią didžiulę tamsią žaizdą komentavo dermatologė Debra Jaliman. Anot jos, žaizda pajuodavo dėl nekrozės – odos ląstelių žūties.

Tinklalapio TMZ.com žiniomis, pareigūnai M.Jacksono mirtį traktuoja kaip žmogžudystę. Teigiama, jog dainininko namuose rasta anestetiko „Propofol“ – manoma, kad M.Jacksono širdis sustojo perdozavus šio nuskausminamojo vaisto. Teigiama, kad M.Jacksonas dažnai ir didelėmis dozėmis vartojo šį anestetiką, kurį leidosi į venas, taip pat jo namuose rastas deguonies rezervuaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius