Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vargas dėl P.Anderson buvusiojo vaidmens: netikros tatuiruotės, auskarai speneliuose

Vasario 2 dieną „Hulu“ platformoje debiutavo serialas „Pam & Tommy“, kuriame vaizduojami Pamelos Anderson ir Tommy Lee santykiai bei jų liūdnai pagarsėjęs sekso juostos skandalas. O su kokiais iššūkiais teko susidurti „Gelbėtojų“ žvaigždės buvusį vyrą čia įkūnijusiam Sebastianui Stanui? Pasirodo, galvos skausmą jam ir makiažo komandai kėlė auskarai speneliuose, kurie neatsiejami nuo T.Lee išvaizdos.
Sebastianas Stanas, Lily James, Pamela Anderson, Tommy Lee
Sebastianas Stanas, Lily James, Pamela Anderson, Tommy Lee / „Scanpix“ nuotr.

Pasirodžius serialui „Pam & Tommy“, jo žvaigždės Sebastianas Stanas ir Lily James atsakė į gerbėjų klausimus vaizdo įraše, kuriuo pasidalijo platforma „IMDb“, ir kai kurie atsakymai į juos buvo išties intriguojantys, rašo „US Weekly“.

Vienas klausimas, kuris ypač išsiskiria, buvo skirtas S.Stanui. Gerbėjai domėjosi jo įkūnyto T.Lee išvaizdos detale: „Ar prireikė laiko prisitaikyti prie auskarų speneliuose?“

„Žinote, keistas jausmas, kai 45 metų vyras 4 valandą ryto dedasi tokius daiktus toje vietoje“, – atsakė Stanas ir pridūrė: „Taigi, taip, tai šiek tiek užtruko“.

Jis taip pat atskleidė, kad tą dieną, kai buvo atkurta garsioji nuotrauka, kurioje P.Anderson įsikandusi T.Lee spenelio, auskarai kaip tyčia nesilaikė.

„Scanpix“ nuotr./Kadras iš serialo „Pam & Tommy“
„Scanpix“ nuotr./Kadras iš serialo „Pam & Tommy“

Visgi svarbu paminėti, kad dėl vaidmens aktoriui nereikėjo pradurti savo spenelių – šie auskarai, kurie buvo pritaikyti aktoriui, nebuvo tikri. Kaip kiek anksčiau skelbė „Variety“, jie buvo proteziniai.

Virsmas T.Lee taip pat reiškė, kad S.Stano kūną turėjo papuošti grupės „Mötley Crüe“ būgnininko tatuiruočių kopijos.

„Aš žiūrėjau į tatuiruotes kaip į kostiumą“, – sakė Stanas, kuris atskleidė, kad vienu metu netikras tatuiruotes jam „dėdavo“ du vyrai.

Vida Press nuotr./Kadras iš serialo „Pam & Tommy“
Vida Press nuotr./Kadras iš serialo „Pam & Tommy“

Taigi aktorius makiažo kėdėje turėjo sėdėti „gana ilgai“, tačiau jis puikiai supranta, kad norint tinkamai persikūnyti į personažą, kartais reikia būti kantriam.

L.James virsmas į P.Andersonas taip pat pareikalavo daug laiko. Aktorė atskleidė, kad grimo kėdėje praleisdavo „nuo trijų iki keturių valandų“, o „kartais dar ilgiau“.

Makiažo skyriaus vadovas Davidas Williamsas interviu žurnalui „Harper's Bazaar“ sakė, kad norint atkurti P.Anderson išvaizdą, rekėjo naudoti kaktos protezą, kad „padidėtų atstumas tarp James antakių ir plaukų linijos“. O kad jos antakiai atrodytų tokie tobulai ploni ir išlenkti, ant kaktos protezo buvo užtepti netikri antakiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius