Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vėžiu serganti garsi Rusijos aktorė A.Zavorotniuk – reanimacijoje: jos gyvybė kabo ant plauko

Garsi Rusijos aktorė Anastasija Zavorotniuk, daugiausia vaidinusi ir Lietuvoje rodytuose populiariuose televizijos serialuose, – ant mirties slenksčio. Pranešama, kad vėžiu serganti aktorė skubiai paguldyta į reanimaciją – jai nustatyta galvos edema, itin gyvybei pavojinga liga.
Anastasija Zavorotniuk
Anastasija Zavorotniuk / Nuotr. iš instagram.com/a_zavorotnyuk

Pranešama, kad serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė 48 metų A.Zavorotniuk ligoninėje gydoma jau dvi savaites. Gazeta.ru skelbia, kad ji į ligoninę atvežta iš Lenkijos, kur gydėsi smegenų auglį.

Penktadienį portalas „Mash“ paskelbė, kad aktorės būklė smarkiai pablogėjo. Gydytojai ją įvertino kaip kritinę. A.Zavorotniuk nustatyta smegenų edema – itin pavojinga gyvybei liga. Smegenų edema vadinama skysčių sankaupa smegenyse.

Rusijos žiniasklaida praneša, kad A.Zavorotniuk diagnozuota paskutinė smegenų vėžio stadija, tačiau oficialių šios diagnozės patvirtinimų nėra. Nei jos šeima, nei gydytojai aktorės būklės nekomentuoja.

„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk su sutuoktiniu
„Scanpix“ nuotr./Anastasija Zavorotniuk su sutuoktiniu

Žiniasklaida apie A.Zavorotniuk sveikatos problemas ėmė rašyti rugpjūčio pabaigoje. Aktorė jau keletą mėnesių vengė viešumos. Leidinys „Tainy zviozd“ pranešė, kad po trečiojo vaiko gimimo 2018 m. rudenį gydytojai aptiko smegenų vėžį.

A.Zavorotniuk yra susituokusi su garsiu Rusijos ledo čiuožėju Piotru Černyšovu. Pranešama, kad jis yra šalia žmonos ligoninėje.

A.Zavorotniuk labiausiai išgarsėjo auklės Vikos vaidmeniu humoro seriale „Mano puikioji auklė“. Šis serialas keletą metų rodytas ir Lietuvoje. Ji taip pat vaidino daugelyje kitų serialų, filmavosi kine, vaidino Olego Tabakovo teatro spektakliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius