Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Victoria ir Davidas Beckhamai pakrikštijo savo jauniausias atžalas: į ceremoniją rinkosi žinomi draugai

Šeštadienis Beckhamų šeimai tapo ypatinga diena – Victoria (45) ir Davidas (44) pakrikštijo savo jauniausius vaikus Cruzą (14) ir Harper (8). Džiaugsmingomis dienos akimirkomis buvusi „Spice Girls“ narė pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje.
Cruzo ir Harper Beckhamų krikštynos
Cruzo ir Harper Beckhamų krikštynos / „Instagram“ nuotr.

Apie svarbią šeimai dieną V.Beckham pranešė socialiniame tinkle, kuriame po nuotraukomis išreiškė savo dėkingumą susirinkusiems draugams bei šeimos nariams.

„Viena iš įspūdingiausių dienų stebėti, kaip Harper ir Cruzas krikštijami draugų ir šeimos akivaizdoje. Už tiek daug esu dėkinga“, – socialiniame tinkle rašo Victoria.

Žinomos moters nuotraukoje galima išvysti artimą bičiulę, „Nusivylusių namų šeimininkių“ aktorę Eva Longoria, dainininką Marcą Anthony, plaukų stilistą Keną Pavesą ir D.Beckhamo geriausią draugą bei futbolo agentą Davidą Gardnerį.

Kol kas nėra žinoma, kas tapo Beckhamų atžalų krikštatėviais, tačiau manoma, kad Harper krikštamote pasirinkta E.Longoria.

„Negalėčiau labiau didžiuotis ir būti dėkinga savo vaikais, savo šeimai bei nuostabiausiems krikštatėviams“, – dėkingumą išreiškė Victoria.

Kaip praneša „Daily Mail“, ceremonijos nepraleido ir Brooklyno bei Romeo krikštatėviai seras Eltonas Johnas su sutuoktiniu Davidu Furnishu, tarp garsių svečių buvo ir aktorė Liv Tyler.

Anksčiau buvo manoma, kad jauniausių atžalų krikšto tėvais taps V.Beckham sesuo Louise ir režisierius Guy Ritchie, tačiau jų nuotraukose nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius